Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mond ilyeneket? Mit csináljak?
2 év után mostanság egyre gyakrabban zördülünk össze. MInketten feszültebbek vagyunk. De mostanság gyakran tesz vagy mond olyat amivel megbánt viszont nem veszi észre hogy nekem rosszulesik. Elég nyers a modora.
Pl többször előfordult hogy megjegyzte hogy hiába fejeztem be az egyetemet nem értek semmihez stb.
A saját édesanyja is megmondta nekem hogy nehéz természetes van amit igazán csak most tapasztalok
De mégis szeretem. Ilyen estben mi lenne a legjobba mit tehetnék?
kidobod, mert egy bunkó paraszt (ha már az anyukája szerint is nehéz a természete, akkor tuti az)
eddig is ilyen volt, de csak most kezd elmúlni a szerelemnek nevezett agylágyulással járó rózsaszín köd és kezded meglátni az igazi valóját.
tipli. tele a világ rendes emberekkel, ne pazarold az időt.
1es te tuti szingli vagy :) vagy pár nap múlva szakítasz a pároddal :)
2esnek meg igaza van, meg kell beszélni, ha nem oldódik meg akkor kell a szakítás, először megbeszélni kell.
"1es te tuti szingli vagy :) vagy pár nap múlva szakítasz a pároddal :) "
majdnem... 35FF, boldog házasság, két gyerek
aha, akkor te vagy valamit nagyon jól csinálsz vagy kamuzol.
Nem akarlak megbántani de ilyen hozzáállással, hogy ha van valami kétely akkor szakítsz nem nagyon lesz normális kapcsolatod, kivéve ha jól csinálod :)
te mag nagyon fiatal lehetsz...
ez nem kétely.
egyrészt, a 2. 3. év minden kapcsolatban a vízválasztó. olvass utána. ez az a pont, amikor a lángoló, heves szerelem véget ér. ilyenkor kezdik valójában megismerni egymást. addig csak rózsaszín köd. ezért nem szabad 1-1,5 év együttélés után összeházasodni.
másrészt, a kérdező kétségbe van esve. honnan tudom? olvasni kell a sorok között.
nem arról van szó, hogy egyszer, kétszer beszólt neki a párja. gyakorlatilag folyamatosan kapja az ívet, mert már azon is túl van, hogy párja anyjához fordult segítségért. (neked mennyi kellene, hogy a párod anyjával kezdjél el beszélgetni a problémáitokról? ügye, hogy ügye?)
az meg, hogy egy anya azt nyilatkozza a gyerekéről a riválisának (mert a kérdező az), hogy "nehéz természete van" az mindent elárul. a csávó egy tajparaszt.
nem szabad több időt rá pazarolni. már ennyit sem kellett volna.
egyébként nagy összegben le merem fogadni, hogy amikor összejött a gyerekkel, akkor sokan, sokszor mondták neki, hogy ez a csávó nem oké. csak ő nem foglalkozott velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!