Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mond ilyeneket?
Figyelt kérdés
A barátommal egy éve vagyunk együtt és tényleg nagyon szeretjük egymást,nem tudnák egymás nélkül élni.Viszont amikor összekapunk valamin,általában mond olyanokat,amiket nem gondol komolyan.Hirtelen haragú és amikor mérges,akkor nem lehet vele normálisan beszélgetni és többször volt rá példa,hogy olyankor azt mondta nekem,hogy hülye vagy ehhez hasonlók. Olyan rosszul esik,mert én soha nem mondok rá ilyeneket.Tudom,hogy nem gondolja komolyan és utána meg is bánja,de akkor is.. :(2012. aug. 30. 21:27
1/12 anonim válasza:
meg tudod neki bocsátani? ha szereted így fogadd el
ha nem próbálj vele beszélni
3/12 A kérdező kommentje:
meg tudom bocsájtani,mert rá pár másodperc múlva már ölelget vagy bocsánatot kér,de rosszul esik,hogy nem gondolja meg,amit kimond.
2012. aug. 30. 21:29
4/12 anonim válasza:
Ugyanilyen természetű srác vagyok. Hidd el, az is elég önkontroll, hogy ilyenkor "csak" lehülyéz...
5/12 anonim válasza:
Az én barátom is ilyen, elpukkan a feje..mondott már olyat is hogy megüt..aztán néztem rá, leesett neki hogy mit mondott, pofon vágtam, ott akartam hagyni, magához húzott, aztán koé volt minden...de ja, ő is ilyeneket mondd..és visszakérdezek, és még rákontráz...aztán hetekig jár utánam hogy mekkora hülye..
te ne hagyd magad, mert lehetsz olyan alkat is, aki elhiszi ha sokat hallja..
7/12 A kérdező kommentje:
általában mindig olyan apróságokon vitatkozunk. ma pl. azon kaptunk össze,hogy melyik kávézóba menjünk és ezen veszekedtünk 15 percig.
2012. aug. 30. 21:31
8/12 anonim válasza:
bezony..mikor elszáll a rózsaszín köd..és a sérelmek megmaradnak..ilyenkor az ember rákap a kis dolgokon való fennakadásra..v megbeszélitek, vagy ez komolyodni fog, és the end
9/12 A kérdező kommentje:
de én nem érzem azt,hogy elszállt az a bizonyos rózsaszín köd,mert mindig úgy érzem,hogy napról napra jobban szeretem és ha nem vagyok vele,minden percben rágondolok és hiányzik,csak sajnos mindketten ilyen típusúak vagyunk,mert én is tudok kiabálni,de nem mondok ki semmit,amit azelőtt ne gondolnék meg.
2012. aug. 30. 21:35
10/12 anonim válasza:
hát, kinél hogy, milyen mértékben, mennyi idő után, milyen módon..azt mondom..vkinek hirtelen, paff, a függöny lehull..vki kiábrándulás útján..ki hogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!