Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mond ilyeneket?
Figyelt kérdés
A barátommal egy éve vagyunk együtt és tényleg nagyon szeretjük egymást,nem tudnák egymás nélkül élni.Viszont amikor összekapunk valamin,általában mond olyanokat,amiket nem gondol komolyan.Hirtelen haragú és amikor mérges,akkor nem lehet vele normálisan beszélgetni és többször volt rá példa,hogy olyankor azt mondta nekem,hogy hülye vagy ehhez hasonlók. Olyan rosszul esik,mert én soha nem mondok rá ilyeneket.Tudom,hogy nem gondolja komolyan és utána meg is bánja,de akkor is.. :(2012. aug. 30. 21:27
11/12 anonim válasza:
Szerintem attól,hogy szereted nem kell elnézni mindent.Ez nem indok,"ha szereted fogadd el így.."szeretetben igaz fontos szerepe van az elfogadásnak,hogy elfogadjuk a párunk eltérő szokásait,de az igazi szeretet építi mind a két felet.Tehát ha neki nem tetszik valami,akkor elmondja neked és javítani tudsz magadon és, ha neked nem tetszik valami akkor mondd el neki és ha szeret ő is megpróbál jobb lenni a te érdekedben.Igazából én is elég indulatos voltam,de mostanában mivel tudom ,hogy másoknak evvel rosszat okozok már javult a helyzet.Nem nehéz kijönni az indulatosságból,de ha azt mondja,hogy fogadd el így próbáld megbeszélni ezt vele, mondd el neki, hogy bánt a dolog és szeretnéd ha változtatna ezen.Remélem tudtam segíteni. L/18
12/12 anonim válasza:
csak ne akard, hogy ő legyen a férjed vagy a gyermekeid apja, mert ez az esetek többségében csak fokzódni fog és akkor a gyerekek isszák meg a levét.. tapasztalat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!