Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek erről mi a véleményetek ha ilyeneket mond a párotok? Vagy csak én túlzom el? :/ (lent)
Nem olyan sokszor de azért felemleget olyanokat hogy a szakítás után mi lesz és h milyen csajt szeretne utánam meg ilyesmi..és hogy olyat szeretne amilyen az ideálja.és ma is pl mondtam neki valami ami nem tetszett neki és akkor is hozzátette hogy ja és mellesleg az ideálomban ilyen tulajdonság nem lesz. már írom hogy milyen csaj legyen. és egyátalán nem értem mert tudom hogy nagyon nagyon szeret és én is őt és minden oké amúgy de az ilyenjei olyan rosszul esnek:/ tudom hogy meg kéne vele beszélnem de nem akarok mindenen hisztizni neki pláne hogy lehet h túl reagáltam.. de most erről mit gondoljak?:(
köszii a válaszokat:)
Az,hogy ez a kapcsolat nem lesz hosszú életű.Tudja ,hogy mivel bánthat meg,és szinte zsarol vele.Én megmondanám, hogy apukám,indulj és keresd meg álmaid nőjét,mert az nem én vagyok,vagy rajzolj magadnak,annak véleménye sincs.
Hisztit felejtsd el,mert nincs értelme.
Én ebből elég egyértelműen leszűrném, hogy csak addig van velem, amíg az "ideál" meg nem jelenik a színen. Elmesélném neki egy-egy ilyen ideálról való áradozása közben, hogy XY mellesleg tök másképp gondolja,és számára én vagyok az ideális, a szex is sokkal jobb vele, meg sokkal jóképűbb. Ha erre meg felháborodik, nyugodtan vesd oda, hogy miért, te is csak felkészülsz "tartalékosokból" arra az esetre, ha szakítanátok... Dehát tesztelni is kell őket, hogy jók-e?
Ha meg nincs kedved szivatni, akkor nemes egyszerűséggel képeld fel egy strandpapuccsal és mondd, hogy keresse meg az ideált.
hüha :O
köszönöm a sok választ:)) nagyon örülök h ennyien válaszotatok és leírtátok a véleményeteket.:)
és nem is hittem volna azt hittem csak én kaptam fel a vizet:S
A te hozzáállásod a normális, ez a pasi egy bunkó.
Most őszintén, szerinted nem érdemelsz jobbat? (Helyes válasz: dehogynem!! ;-) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!