Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy foglalt lány csak és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy foglalt lány csak és csakis akkor mond ilyeneket, ha zöld utat ad a pasinak?

Figyelt kérdés

Ilyenek mellett ezt értem:

- sok vita és másféle gondolkodás a párjával

- sok mindenben hasonlít velem

- sokszor gondol rám

Mindemellett hozzáteszi, hogy szereti a párját.

2012. dec. 24. 22:55
 1/9 anonim ***** válasza:

nem adott zöld utat.

http://www.youtube.com/watch?v=yashSCi22og

ez a zöld út

2012. dec. 24. 22:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Bazzeg...
2012. dec. 24. 22:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem, ez csak azt jelenti, hogy te vagy a lelki szemetes ládája, hanyagold a csajt kicsit és meglátod egy idő után hiányozni fogsz neki és majd inkább téged választ, mint a bunkó barátját. Igyekezz megfektetni a csajt és akkor lesz biztosan a tiéd.
2012. dec. 24. 23:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Miután hanyagoltam hónapokig, azután mondta.
2012. dec. 24. 23:29
 5/9 anonim válasza:
nem a szextől függ hogy tiéd-e a csaj
2012. dec. 25. 17:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Én nem is írtam ilyet, ezért tettem fel a kérdést. Ezek alapján mit gondoltok?
2012. dec. 25. 17:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Azt kellene tudnod, hogy:

Miért van együtt a mostani barátjával?

Jobbnak gondol téged, mint őt?

Egyébként semmi nem következik abból, amiket írtál. Én is így vagyok egy csajjal, de attól még nem akarok tőle semmit.

2012. dec. 26. 00:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát... Szerintem itt minden válasz felesleges, inkább azon érdemes elgondolkodni, hogy akarsz e akármit is egy olyan nőtől, aki az állítólag szeretett párja mellett ilyeneket mond másnak.

Egyébként nem zöld út, de felhívás. Mélyponton van a kapcsolata, te pedig tetszel neki. Ilyenkor a nők többnyire elkezdenek gondolkodni. Valószínűleg lenne keresnivalód a csajnál, más kérdés, hogy nagyobb esélyed van szívni, mint jól járni.

Nem a levegőbe beszélek, a saját párom is eljátszott hasonlót egy másik fickóval, amikor válságba jutott a kapcsolatunk. A másik srác nem gyengén esett pofára, a barátnőm pedig azóta is szégyelli és marcangolja magát az akkori viselkedéséért.

2012. dec. 28. 11:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Konkrétan, hogy esett pofára? Azt kifejtenéd?
2012. dec. 28. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!