Mit gondoltok erről? .
Figyelt kérdés
Főleg lányok. Örültök hogyha egy fiú odamegy hozzátok pl. buszon, és megkérdi a neved, korod, bókol ilyesmi? Nem gáz? Mert már sokat gondolkodtam a buszon, mikor meglátok mondjuk egy csinos lányt, hogy odamehetnék-e hozzá beszélgetni/ismerkedni. Szóval az érdekelne, hogy odamenjek-e a lányhoz vagy ne? Ha igen, akkor mit mondhatnék?2014. máj. 12. 19:15
2/6 anonim válasza:
Hat... Megkerdezheted a nevet es beszelgethetsz vele,de meg ne faggasd ki az eleterol.
En pl ugy vagyok vele,hogy nem szivesen ismerkedem olyanokkal,akik mar a vercsoportom hijan mindent megkerdeztek.Akkor semmi izgi sincs egy kapcsolatban:-) nincs titokzatossag
3/6 anonim válasza:
Odamehetsz hozzá, nem tiltja semmilyen törvény.
4/6 anonim válasza:
Odamehetsz persze, de azért készülj fel rá, hogy főként az egóját fogod növelni, max megadja a nevét, írsz neki, de valószínűleg még egy haverkodós választ se fogsz kapni, mert nehogy már rád szánjon 1-2 percet a drága idejéből, mert hát hová vezetne az!? :D
5/6 anonim válasza:
Ha helyes vagy akkor nagyon fog örülni. (szerintem) :D
6/6 A kérdező kommentje:
Hááát:Dd olyan 10/6 vagyok... de aki ír privátba annak küldök képet
2014. máj. 19. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!