16 éves fiúk véleménye kéne. Bővebben lent. Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Sziasztok 14 éves lány vagyok és bele szerettem egy 16 éves fiuba. Csak aza baj hogy mégis csak 2 év a különbseg. Mindig arra gondolok hogy ha összejönnénk ő 16 évesen bulizni akar menni és már ha 17 lesz el is akarja veszteni a szüzességet. Szerintetek tudna várni rám? Ugyan is engem csak 15-16 évesen engednének el bulizni és én kb olyan 16-17 évesen akarnám elveszteni a szüzességem. Csak mindig attól félek hogy ha járnánk nem értené meg. Meg hát amúgy is ti járnátok fiúk 16 evesen egy 14 évesen egy lánnyal úgy h tudjátok bizonyos dolgokba várni kell rá?2014. ápr. 22. 10:57
1/11 anonim válasza:
Már nem vagyok 16 éves, de az biztos, hogy egy ilyen helyzetben akkor simán tudtam volna várni 2 évet.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Remélem az a bizonyos srác is igy van erről. :)
2014. ápr. 22. 11:02
3/11 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ennyit várna rád. Attól függ szeret e annyira hogy vár. 16/f
4/11 anonim válasza:
Hát én nem várnék annyit, még ha szeretem is. 16/F
5/11 A kérdező kommentje:
11:02-es remélem majd szeret annyira:(
11:04-es hát kár...
Azért köszi mindkettőtőknek a választ:)
2014. ápr. 22. 11:07
6/11 anonim válasza:
Ciki ha egy fiú sokáig szűz viszont a lányok meg olyan kis ártatlanok :)
7/11 A kérdező kommentje:
:)))) köszi a választ
2014. ápr. 22. 11:15
8/11 mindentudok1212 válasza:
szerintem nem fog összejönni de én járnék veled
9/11 anonim válasza:
16 vagyok...
A szüzességemet akkor akarom elveszteni ha az akkor csajom akarja. Eddig egy csajom sem volt, de ha lesz se erőszakoskodok...nem akarja hát nem akarja. Nem fogom csak azért eldobni/megutálni mert még nem akar olyan közel engedni magához. Addig várok amíg neki meg nem jön a kedve ;)
Nem minden srác csak a dugásra hajt... :)
Üdv
10/11 A kérdező kommentje:
#8 ,,köszi"
#9 eszembe se jutott h nem mindenkinek a szex a fontos. Amugy koszi a va,szt hasznos volt :)
2014. ápr. 22. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!