Miről beszélgessek egy fiúval aki tetszik?
Figyelt kérdés
Eddig majdnem csak a fociról hallottam beszélni..
Reggel mellém ül buszon váltunk 1-2 szót aztán nincs téma.
Sajnos nem értek annyira a focihoz,miről beszélgessünk?
A probléma már csak az,hogy haverjai is ott vannak.Lehet azért nem próbál jobban beszélgetni,inkább a többiekkel dumál? Csak nekem már kicsit kínos,hogy én ott ülök csendben ők meg dumálnak.KÖSZÖNÖM!
2014. máj. 7. 23:27
1/7 anonim válasza:
Beszélgessetek a parciális integrálszámításról.
2/7 anonim válasza:
Nyugi ez előfordul fordított esetben is. Az ő feladatuk lenne hogy belevonjanak téged a beszélgetésbe és nem a tied.
3/7 honey/hajni válasza:
Kérdezd meg hogy a focin kívül mi az amit szeret.biztosan lesz egy olyan dolog amiben te is jártas vagy.kérdezd meg milyen zenét szeret.
4/7 anonim válasza:
Próbálj akkor beszélni vele, amikor nincsenek ott a haverjai, ha nincs, akkor teremts olyan helyzetet. És bármiről beszélhetsz vele.
5/7 anonim válasza:
Szerintem az identitástudatod látensen manifesztálódik!
6/7 anonim válasza:
ezzel nekem is bajom volt de pl. osztalybol "titkok" zenek szabadido stb.
7/7 anonim válasza:
atomfizikáról, világháborús páncéltörőkről, lóbabfőzési technikákról...csak lazán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!