Mit tegyek, ha netes ismerkedésnél nem tetszik a pasi kép alapján? Küldjem el/ne írjak vissza/beszélgessek vele tovább?
Valahogy egyik sem tűnik jó megoldásnak. Mindig kihozzák, hogy rohadt felszínes r.ibanc vagyok. Ha elküldöm, akkor azonnal jön az ócsárolás (pedig nem bunkón teszem), ha pedig nem írok vissza, akkor meg jön először a könyörgés, hogy írjak, utána meg az ócsárolás.
Szívem szerint tovább beszélgetnék velük, mert barátságos vagyok, és szívesen beszélgetek akkor is, ha nem akarok párkapcsolatot az illetőtől. De ezért is le lettem hordva 1000x, merthogy hitegettem, meg kegyetlen módon betettem a "barátzónába".
Na, akkor mégis melyik a leghelyesebb módja a dolognak?
"Mindig kihozzák, hogy rohadt felszínes r.ibanc vagyok."
Mert az vagy. Egyébként az őszinteség sosem árt. Mondd el neki, de lehetőleg ne úgy, hogy "fúj de ronda vagy", hanem pl. hogy nem az eseted.
Szerintem a te megoldásod a legjobb. Ismerkedésnél (főleg ne interneten keresztül) ne döntsék el a felek, hogy ők egyből párkapcsolatot akarnak. Ha én itt ismerkednék, akkor ilyen szándékkal közelednék.
Mond meg nekik, hogy nem tetszenek, de nagyon szívesen beszélgetsz velük továbbra is vagy lehet köztetek barátság. Ha nem érti meg a másik fél, akkor az már az ő baja.
Most egy ideje én is próbálkozom a neten. Ha egy lánynak nem tetszem, akkor sem kezdek el ócsárolni, anyázni stb. Egyszerűen elfogadom és kész.
Te pedig ne csinálj ebből lelkiismereti kérdést, légy őszinte és, ha ezek után parádézik a srác, akkor tojd le magasról! :)
Nem vagyok felszínes, de látom kár volt kiírni a kérdést, mert ez az oldal is tele van gyökérrel. Senkinek nem mondtam, hogy ronda, leírtam a kérdésben is, hogy nem nem bunkó módon teszem.
Attól senki sem lesz felszínes, hogy kell neki valamennyi testi vonzalom a partnere iránt, hogy párkapcsolatot kezdjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!