Valakinek lenne kedve megismerni egy nem normális lányt?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben teljesen elvesztettem magamat, iszok, egy héten legalább 3x buliba vagyok és cigizek is alkalmanként. Tudom, hogy nem vagyok egy ideál, de én legalább beismerem. Kapcsolatfüggő is vagyok egy kicsit, és most nagyon hiányzik valaki, akit szerethetnék, mert nagyon tudok szeretni egyébként. Mostanában csak tapló pasikat fogtam ki, akik rosszul bántak velem, de ezt köszönhetem a saját hiszékenységemnek is, illetve annak is, hogy reménykedek folyton. Tudok normális lenni, és egyébként egy empatikus, kedves és aranyos lány vagyok, mások szerint még szép is. Ha gondoljátok írjatok, ha még így is van kedvetek megismerni. 18/L Veszprém megye2014. máj. 7. 16:21
11/18 A kérdező kommentje:
ez pont te mondod, aki benne lett volna egy atomjó tricikliben a tudodkivel?:D
2014. máj. 7. 16:50
12/18 anonim válasza:
Abból nem lett semmi és nem is lesz, mert összejött egy frigid, hermafrodita tehénnel!
13/18 A kérdező kommentje:
majd szerzünk a triciklinkbe egy harmadik kereket, ne aggódj, egy szexibbet :D
2014. máj. 7. 16:57
14/18 anonim válasza:
Aranyos lehetsz de az ivást nem tolerálnám.
Legfeljebb kikötve tartanálak par hétig a pincében amíg leszoksz.
18/F
15/18 anonim válasza:
Nekem nem baj ha iszol mert én is iszok! :D
16/18 anonim válasza:
Túl extrovertált vagy és ez látszik is az értelmetlen belső vicceket tartalmazó nyílt üzenetváltásodon is a barátoddal/barátnőddel.
Tényleg nem vagy normális lány.
17/18 anonim válasza:
Nem baj, ha nem vagy normális, mert én sem vagyok! :)
Ki akarna összejönni egy teljesen átlagos lánnyal? Mert én nem, nekem egy nemnormális kell!! :D
18/18 anonim válasza:
Látom pár f*sszopó lepontozta amit írtam de leszarom, még egyszer kiírom, hogy sokak számára az nem hátrány hanem pont hogy előny hogy szeretsz bulizni, meg inni is ha arról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!