Hol lehet normális lányokat megismerni?
Figyelt kérdés
Valaki tudna adni egy tippet, hogy hol tudnék egy normális lányt megismerni? A szép, Okos, Kedves lányok hol szoktak ismerkedni? Nem agyonhasznált discoribit keresek és nem is plázacicát. Simán csak normálisat. Várom az ötleteket. Ja és ha lehet akkor BP területén mondjatok valamit.
Társkeresőoldalt ne mondjon senki, mert ott szinte mindenki annyira belefásult már a sok levélbe, hogy elfelejtették, hogy mit jelent a beszélgetés fogalma :S
2014. ápr. 9. 22:00
2/17 anonim válasza:
kávézóban talán.. mondjuk utcán is ha leszólítasz valakit
3/17 A kérdező kommentje:
nyitott vagyok mindenre, ha valaki érzi magában ezt a 3 szempontot és lenne kedve egy kis beszélgetéshez egy ingyen kávé mellett akkor adjon valami életjelet :D
2014. ápr. 9. 22:06
4/17 A kérdező kommentje:
utcai leszólításon gondolkodtam már, de mindenki annyira szedi a lábát, hogy nem igazán találok lehetőséget (de azért figyelek). Kávézóba meg szinte mindenki párban jár :( Akkor üljek a lány elé, mikor a párja a mosdóban van? :D
2014. ápr. 9. 22:14
6/17 A kérdező kommentje:
még pár nap és 21
2014. ápr. 9. 22:24
7/17 anonim válasza:
Hidd el, hogy nagyon nehéz, természetesen a többség úgyis azt hazudja magáról, hogy normális, meg hogy neki elég egy átlagos pasi, a végén a zöme mégis lelép, meg talál benned valamit, ami miatt nem kellesz neki. Amúgy is kevés a valóban normális, értelmes, nem beképzelt lány, de az ilyenek meg általában már kapcsolatban vannak.
8/17 A kérdező kommentje:
nehéz nehéz... de lehet hogy jobb is így. Ami túl könnyen jön azt nem becsüli meg az ember.
2014. ápr. 9. 22:27
9/17 anonim válasza:
Én ilyen lánynak tartom magam, mint amit leírtál, de tippet nem tudok adni, hol találhatnál még ilyeneket, nincs "törzshelyünk" :P Én meg azt nem tudom hol találjak normális pasit. :D 20/L
10/17 anonim válasza:
#7: Oké, csak amikor éveket töltesz el azzal, hogy találj valakit, mégis csak elutasítanak, és az állítólag normális lányokban csalódsz a legnagyobbat, akkor úgy érzed, hogy teljesen értelmetlen küzdeni és keresgélni. Egyébként meg ne hidd azt, hogy csak a társkeresőkön ilyen a csajok többsége, az életben is ilyenek, talán azért is, mert nagy részükben egyszerűen nincs meg a kellő értelem a normális kommunikációhoz. Próbálkozz valamilyen közösségben, rendezvényeken, sportban, járj el valahová, ahol viszonylag állandó a tagság, és kialakulhat valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!