Hol lehet normális lányokat megismerni?
Figyelt kérdés
Valaki tudna adni egy tippet, hogy hol tudnék egy normális lányt megismerni? A szép, Okos, Kedves lányok hol szoktak ismerkedni? Nem agyonhasznált discoribit keresek és nem is plázacicát. Simán csak normálisat. Várom az ötleteket. Ja és ha lehet akkor BP területén mondjatok valamit.
Társkeresőoldalt ne mondjon senki, mert ott szinte mindenki annyira belefásult már a sok levélbe, hogy elfelejtették, hogy mit jelent a beszélgetés fogalma :S
2014. ápr. 9. 22:00
11/17 A kérdező kommentje:
írtam privit. Art írták, hogy itt lehet normális lányt találni, akkor fiút is biztos :D
2014. ápr. 9. 22:35
12/17 anonim válasza:
A "normális", nagyon relatív szerintem.
13/17 A kérdező kommentje:
igen relatív, elvégre kinek mi számít normálisnak. Vegyük úgy hogy az átlagember által normálisnak vélt személyről beszélünk. Ami jellemzést röviden összefoglaltam, az szerintem egészen jól körülhatárolja a kérdést :)
2014. ápr. 9. 23:04
14/17 anonim válasza:
Én is pl. normálisnak tartom magam (viszonylag), de ez még nagy kevés egy csajnak, szerintem. Kell a fűzési skill is :) Különben haverság és fb profil kép lájk, kommentezés szomorú ösvénye marad :D na, az az igazi no way
15/17 A kérdező kommentje:
az biztos, hogy legtöbb lánynak kell egyfajta fellépés és vigyázni kell a baráti szinten való ragadástól. Ezért is próbálok olyas valakit keresni akivel nem csak éppen összesodor a szél, hanem hasonló gondolatokkal a háttérben köszönünk egymásnak már első alkalommal is :)
2014. ápr. 9. 23:54
16/17 anonim válasza:
Nekem elég egy kép és megmondom hogy érdekelsz-e. De már azok, hogy normális vagy és kávézóba vinnél, sokat dobnak az esélyeiden.:)
Korodbeli lány
17/17 anonim válasza:
Én is megnéznék egy képet rólad szívesen ! Én rendelkezem a fenti tulajdonságokkal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!