Rájöttem volna, hogy a lányok miért ilyen flegmák és elutasítóak a fiúkkal szemben?
Figyelt kérdés
Sokáig nem értettem miért ilyen gonoszak és hidegek, ha egy fiú próbálkozik kapcsolatot teremteni meg ismerkedni velük, hogy miért hajtanak el szinte minden fiút rögtön, kivéve ha néger például vagy külföldi, mert azok nekik különleges csemegének számítanak. De már értem, magam is kezdek ilyen lenni, nem érdekelnek már a lányok, mert egy nagy nulla mind belül, csak a testük vonz, de azt a szánalmas belém kódolt vágyat is hamar ki tudom már ütni másképp egy időre.2014. máj. 6. 23:27
11/19 anonim válasza:
ha nő lennék, természetesen leszbikus lennék. :D
13/19 A kérdező kommentje:
Az IQ-m 130, ne zavarjon, kicsi rigó!^^
2014. máj. 7. 00:24
14/19 anonim válasza:
ha neked 130, nekem leglább 300. :D
15/19 anonim válasza:
ja, pedig aztán freak hülye mint a seggem! XD
17/19 anonim válasza:
15
majd meglátjuk ki mire viszi az életben. :)
18/19 anonim válasza:
és ki nyer, akinek több pénze lesz? :D
csak vicceltem egyébként, még ha nem is tűnt úgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!