összeismerkedtem egy lánnyal napi szinten sokat beszélgetünk rájöttem beleszerettem de nagyon azonban neki barátja van érdemes megmondanom mit érzek? Vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 17:00
1/4 anonim válasza:
Hogy lehet össze ismerkedni valakivel? Talán megismerkedtél. Ne mondd el neki. Mivel ha amúgy sincs esélyed nála, beégeted magad. Ha meg van, akkor sem hagyja ott szerintem a fixet.
2/4 Grim13 válasza:
én nem javaslom, vagy várj amíg szakít vagy felejtsd el, (ha elhagyná a barátját érted akkor később téged is elhagyhat egy másikért ezt csak azért írtam mert "árulókban nem bízunk" akkor se ha nekünk dolgoznak)
3/4 anonim válasza:
Szerintem csak akkor mondd el, ha a lány tett feléd olyan jelzéseket, melyek arra utaltak, hogy kezdene veled, tetszel neki vagy esetleg nincs megelégedve a mostani párjával.
Ha csak szimplán haverkodtatok és neki csak egy barát vagy, akkor inkább ne mond el.
4/4 anonim válasza:
Szerintem mond el lehet a lány is ugy érez csak nem akar r*banckodni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!