Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes megpróbálni? Az a helyzet, hogy én még 20 éves vagyok. Összeismerkedtem egy 29 éves nővel, akivel tök jól elvagyunk meg minden.
Rengeteget beszélgetünk, hülyéskedünk. Kedvelem is őt és ez felőle is így van. Szerintetek lenne értelme egy komoly kapcsolatnak 2-őnk között?
Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy már van egy 5 éves gyereke is..
Egy romantikus kaland összejöhet a dologból a kölcsönös vonzódás miatt.
De 100% hogy nem lesz belőle hosszú távú a kapcsolat. Te még nagyon fiatal és éretlen vagy ahhoz, hogy egy 5 éves gyereket és az anyukája problémakörét kompletten fel tudd ölelni. Nem tudsz a társa lenni.
Hacsak nem az óvóképzőben, szociális munkás szakon és pszichológián egyszerre tanulsz és önálló jövedelemmel is rendelkezel 20 évesen! :)
Érett, tapasztalt nő, valószínűleg lehet tőle tanulni sokmindent. Meg lehet próbálni, de valóban, hosszú távon nem fog működni: más térben mozogtok, más a gondotok-bajotok, stb.
A másik meg hogy ha egy anyával jössz össze, az egy külön kategória. Hiszen akkor nem csak őt kell elfogadnod, hanem a gyerekét is, akivel elkerülhetetlen lesz szintén közelebbi kapcsolatba kerülnöd. A gyereknek meg a legrosszabbat az teszi, ha a körülötte a pótapukák csak jönnek-mennek-cserélődnek. Gondolj erre is.
Szerintem érezzétek jól magatokat együtt, ami belefér. Aztán majd meglátjátok, hogy mi van... gondolom úgysem költöznétek össze 1-2 hónapon belül.
A gyereket meg egyébként sem neked kéne eltartanod ha úgy alakul az élet, gondolom a nő dolgozik, kap gyerektartást és családi pótlékot is, ezek bőven fedezik a gyerek szükségleteit. Persze a te dolgod, hogy veszel-e néha egy-két apróságot neki, de eltartanod nem neked kell.
Szóval, ha jól kijöttök, nem látom be miért lenne akadály, hogy 9 évvel idősebb és van gyereke.
Mennyire jó, hogy lehet korkülönbségből adód problémákra hivatkozni! Olvassatok csak körbe itt az oldalon, sok olyan kérdés van, hogy együtt vannak már 3-4 éve és problémák vannak. Persze így, hogy a nő idősebb, lehet a korkülönbségre hivatkozni. Tökmindegy, hogy mennyi a korkülönbség, ha nem ésszel csináljátok a kapcsolatot, mindenképpen lesznek problémák, akár van korkülönbség akár nincs.
Én meg ismerek olyan párt, ahol a nő 10 évvel idősebb, együtt vannak már 12 éve, gyerekük is van, és nagyon jól megvannak.
Szóval ez a "nő az idősebb a párkapcsolatban" csak ilyen idióta társadalmi norma amit többszáz éve találtak ki, és már teljesen elavult, csak milyen könnyű erre hivatkozni, ha valami nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!