Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes megpróbálni? Az a helyzet, hogy én még 20 éves vagyok. Összeismerkedtem egy 29 éves nővel, akivel tök jól elvagyunk meg minden.
Rengeteget beszélgetünk, hülyéskedünk. Kedvelem is őt és ez felőle is így van. Szerintetek lenne értelme egy komoly kapcsolatnak 2-őnk között?
Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy már van egy 5 éves gyereke is..
igen, értem, és mivel jómagam is egyedülálló anya vagyok, pontosan jól tudom, hogy ha most egy nálam jóval fiatalabb sráccal elkezdenék járni, egyrészt az ő anyagi támogatására nem lenne szükségem az eddigi életvitelem fenntartásához, tehát nem kéne hozzájárulnia a költségeimhez. Persze ha összeköltöznénk, nyilván be kéne szállnia a rezsi és kajaköltségbe, hiszen arra így is költenie kell.
Másrészt meg nagyon jól látom azt, hogy a huszonéves párok is szakítanak egy idő után, mert nem beszélik meg a dolgokat, nem kötnek kompromisszumot satöbbi, szóval az, hogy egy férfi és egy nő hogyan jön ki egymással, nem a korkülönbségtől függ.
A harmadik meg, írta valaki, hogy a gyereknek nem lenne jó, ha azt látná, hogy a pótapukák jönnek-mennek: itt is érvényes az a dolog, hogy mondjuk anyu összejönm egy pasival, tegyük fel korban "hozzá illővel", együtt vannak pár évig vagy hónapig, de valami mégsem klappol, hát szakítanak. Szóval itt is tökmindegy, hogy mennyi a korkülönbség és kinek a javára.
Szóval az olyan ellenérvek, hogy neki majd ne kell szállnia a gyerek eltartásába, meg az egyéb itt felsoroltak.. jól hangzanak, de ez bármilyen férfi-női kapcsolatra ráhúzható.
Nem ettől függ egy kapcsolat tartóssága, hanem attól, hogy a felek miként kezelik egymást.
Érted?
Ki mennyire érett, és milyen szándékai vannak a jövőre vonatkozóan? Ezen múlik, hogy érdemes-e a komoly kapcsolatba belemenni. Persze "komolytalanba" vagyis komoly megnyilvánulású, de igazából céltalanba bele lehet menni, pár év szenvedély minden szerelemben megadatik.
Ahogy olvasom, egyelőre még nem arról van szó, hogy a kérdező halálosan beleszeretett a nőbe, vagy fordítva.
Szóval tud mérlegelni, hogy lépjen-e és merre.
Ha kérdező már most tudja, hogy még szeretne "élni", más fiatalabb lányokkal összejönni,megismerkedni, és erre van lehetősége is, akkor csak azért, hogy most járjon valakivel, nem biztos, hogy legjobb választás a 29 éves gyerekes nő, mert jó eleve olyannal járni, akivel később komolyra is fordulhatna a dolog. Persze ha ez egy nagyon kitartó, kapcsolataiban tudatos, hűséges típusú srác, akkor éppen még jó is lehet a lányhoz, de 90%-ban egy 20 éves fiú még szeleburdi, éretlen.
És szerintem hosszabb távon nem tud a társa lenni a leírt körülményű nőnek. A férfiak egyszerűen leghamarabb 30 körül érnek be. És ez rossz lehet a nőnek is később, aki közben megszereti a fiút, a srác is most lelkes, de még terhes lehet neki 2-3 év múlva a "család" a kötöttség!
Persze ha nagyon vonzódnak egymáshoz biztos, hogy rövid távon várható egy mindkettőnek nagyon jó és izgalmas kapcsolat.
Szerintem le kell ülni, és korrekten megbeszélni, hogy mi a helyzet, mik a szándékok egymással, mit lehet egymástól egyelőre elvárni, mit nem, ki mire számíthat. Ha ez mindkét félnek tiszta, akkor miért ne? hajrá!
Zed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!