Rájöttem volna, hogy a lányok miért ilyen flegmák és elutasítóak a fiúkkal szemben?
Figyelt kérdés
Sokáig nem értettem miért ilyen gonoszak és hidegek, ha egy fiú próbálkozik kapcsolatot teremteni meg ismerkedni velük, hogy miért hajtanak el szinte minden fiút rögtön, kivéve ha néger például vagy külföldi, mert azok nekik különleges csemegének számítanak. De már értem, magam is kezdek ilyen lenni, nem érdekelnek már a lányok, mert egy nagy nulla mind belül, csak a testük vonz, de azt a szánalmas belém kódolt vágyat is hamar ki tudom már ütni másképp egy időre.2014. máj. 6. 23:27
1/19 anonim válasza:
ügyes vagy! most már takarodhatsz aludni is akár :)
2/19 anonim válasza:
"csak a testük vonz"
Szerintem átlátnak rajtad, ezért küldenek el a pi-csába.
3/19 anonim válasza:
És itt hol van a "rájöttem" rész lényege??
4/19 A kérdező kommentje:
2-es, dehogy! csak ronda vagyok azért:D
2014. máj. 6. 23:29
5/19 anonim válasza:
Nem kell példát venni. Akkor közönséges leszel. Mindenkinek van saját érték rendje.
6/19 anonim válasza:
Ez egy Nobel-díjas felfedezés bas.zod!
7/19 anonim válasza:
ronda is vagy ezek szerint, és ostoba is... mégis mi lenne benned vonzó?
ugyan férfi vagyok, de ha nő lennék, biztos levegőnek nézném az ilyet.
8/19 anonim válasza:
# 7 És velem lefeküdnél? :-) Mármint... ha nő lennél...
9/19 anonim válasza:
Mármint veled szemben miért elutasítóak...
10/19 anonim válasza:
Hogy te milyen okos vagy. :) Nekem már is szimpibb vagy ezáltal. Az én testem elég szép mindenütt. Szeretnéd? Szívesen odaadom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!