Mit tegyek ebben a ciki helyzetben, valaki segítene?
Figyelt kérdés
Szóval mit tennétek, ha elkezdenétek ismerkedni valakivel az interneten, de úgy hogy először nem cseréltek képet, viszont közben eléggé megkedvelitek, aztán kiderül, hogy egyáltalán nem néz ki jól?
Így már nem szívesen ismerkednék vele úgy, pedig tök jó fej.. :(
2014. máj. 4. 01:20
11/12 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, ahogy az előző válaszadó: egy kétdimenziós kép nem sokat árul el valakiről, élőben még simán vonzódhatsz hozzá.
Ha nagyon extrém módon taszít, akkor persze nem, de ha csak úgy simán "nem az esetem", akkor még bármi lehet belőle.
12/12 anonim válasza:
Valóban, egy kép szinte semmit nem mond el egy emberről. Én rengeteg emberrel találkoztam már úgy, hogy interneten ismertem meg, és ugye előtte csak képen láttam, de mindenki totál más volt élőben. Volt aki kép alapján tetszett, élőben pedig egyáltalán nem jött be. Míg más kép alapján nem tetszett egyáltalán, élőben meg szimpatikus volt.. Talán kérd, hogy találkozzatok (utalgass rá, hogy csupán csak egy beszélgetésre, nem randira), és könnyebben eldöntheted, hogy akarnál-e többet vagy sem. Ha nem, akkor próbáld meg barátként kezelni őt, hátha ő is így fog téged :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!