Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki? Mit tegyek? Szőrös a popsim, pattanásos és nagyon zavar. Van itt még olyan lány aki ebben a helyzetben van? :/ (légyszi, csak értelmes válaszokat! ) 17/L
Figyelt kérdés
14 éves koromban vettem észre hogy szőrös a popsim és azóta pattanásos és nagyon zavar. Borotválni nem akarom, a gyantázástól meg félek, hogy jobban kipattogok... Van barátom, és nagyon zavar ha a popsimat simogatja. Nem mertem még neki sem elmondani se mutogatni, mert félek hogy undorodni fog tőlem...
Szerintetek mit csináljak vele???
2013. júl. 22. 10:02
1/6 anonim válasza:
Mindenkinek szőrős ha zavar akkor tegyél ellene, egyébként pár pattanása sok embernek van egyátalán nem vészes ha meg ilyen kis szőke pihe szőrszálak vannak az meg pláne nem érdekel .. :)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2013. júl. 26. 00:30
4/6 anonim válasza:
nekem a nagy melegben szokott pattanás kijönni rá. sokszor zuhanyozz, kend be pl teafaolajjal, az jó rá.
5/6 anonim válasza:
- Nem Kedves, nem ciki. Értelemes pasinál. A mesterséges beavatkozás később csak rontana a helyzeten. Inább: érdekes vagy...
6/6 anonim válasza:
Ahogy nézem nem egy mai kérdés. Ciki nem ciki, menj vele orvoshoz ha még nem tetted, ez bizony komoly hormonbetegség tünete lehet.
Erre az egyik legjellemzőbb tünet, egyik ismerősömnek pont ugyanez a baja mint neked, és ez a betegsége.
Kezelés nélkül simán lehetsz meddő a későbbiekben, de lehet még egyéb gond is belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!