Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az internetes ismerkedés...

Az internetes ismerkedés tényleg nem vezet sehova?

Figyelt kérdés
Számomra teljes kudarc. 1 év alatt kb. 50 nővel beszélgettem, de abból csak egyetlen személyes randi lett, mely aztán nem hozott folytatást. Ez az arány csak az internetes ismerkedésre vonatkozik. Mi lehet ennek a rossz mutatónak az oka? Velem van a baj vagy egyszerűen ennyire nehéz az interneten ismerkedni? A legtöbb levelezésem úgy szakadt meg, hogy egyszer csak a nő nem írt többet. 26/F
2014. máj. 3. 23:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Az elején én is jó ötletnek gondoltam ezt az internetes ismerkedést, de személyes találkozón:

1. sose úgy néztek ki, mint a képen

2. az első randin leakart fektetni

3. meg se mert szólalni/borzalmas szájszag/bunkó..stb. és ezek keverékei...már én se merek személyes találkozóba belemenni

L/20"

Az a baj veletek, lányok, hogy tökéletes, makulátlan, herceg, milliomos pasira vágytok, ennél nem adjátok alább egy kicsit sem, emiatt nem felel meg nektek senki sem...

A szájszag az szélsőséges jelenség, én nem hiszem el azt, hogy egy valamit magára adó pasi szájszaggal megy el egy randira... Szóval hagyjuk ezt, lányok, ti alapból válogatósak vagytok, és senki nem felel meg nektek, aki nem Brad Pitt kinézetű... Erről ennyit!

2014. máj. 4. 14:20
 12/13 anonim ***** válasza:

"az első randin leakart fektetni"

Ti nektek sokszor azzal is bajotok van, ha a pasi a párkapcsolaton belül le akar veletek feküdni...

"sose úgy néztek ki, mint a képen"

Nem vagytok tisztába azzal, hogy a valóság nem fenékig tejfel... A valóságban nincs tökéletes pasi!!

"bunkó"

De ha valaki visszafogott jófiú, azzal is bajotok van! Ki tud rajtatok elmenni??!

"meg se mert szólalni"

Miért baj az, ha valaki nem jártatja a száját állandóan feleslegesen?!

2014. máj. 4. 14:27
 13/13 anonim ***** válasza:

"Az elején én is jó ötletnek gondoltam ezt az internetes ismerkedést, de személyes találkozón:

1. sose úgy néztek ki, mint a képen

2. az első randin leakart fektetni

3. meg se mert szólalni/borzalmas szájszag/bunkó..stb. és ezek keverékei...már én se merek személyes találkozóba belemenni

L/20"

Megint én vagyok az, aki ezt írta :) Leírom a "top 3 randim"...nem hiszem, hogy a nagy elvárásaimmal lennének a gondok...

1. Megérkezek a megbeszélt helyre, sehol senki...erre odajön hozzám egy 2 méter magas, cingár gyerek, és dörmögő hangon megszólal, h: "Szia, Márk vagyok, velem találkozol". Elegánson rávágtam, h én Norbit várok,de kiderült, h ő az...onnan a fellegekből gondolom szarul terjed a hang, mert alig hallottam, h mit mond, majd kiderült, h nem ott lakik ahol mondta, nem is ő volt a képen, és előttem adott el füvet a haverjainak....

2. megérkezek a talira, ott vár rám egy kb. 13 évesnek látszó srác, adott 3 puszit, amitől ragadtam, aztán nagyon kreatívan felajánlotta, h üljünk be a McDonald's-ba, almás-álompitét rendeltünk (pite, rajta fagyival, és csokiszósszal)...a srác fogta, megmarkolta a pitét, kivette a fagyi alól, és úgy ette, h a fagyi meg a csokiöntet, folyt le az alkarján...én meg imádkoztam, h senki ne lásson minket együtt

3. már messziről láttam, h a fiú, akivel találkoznék nem szolis(már azt se szívlelem), hanem szimplán "kisebbségi"...ezért fogtam, és visszaszálltam a villamosra...h mind1, akkor bunkó leszek, és elmegyek vásárolni. Már hívtam barátnőmet, amikor a csávó megkocogtatta a vállam, h vele találkozok, és miért mentem el....jobbnak láttam azt mondani, h nem vettem észre. Ha már ilyen szerencsés volt, h sikerült elkapnia, kitaláltuk, h moziba megyünk, de otthon hagyta a pénztárcáját, én meg hazakísértem. Kiderült, h a "haza", az valami intézetet takart...miután másfél órát vártam rá a kapuban, kijött egy nevelő, és közölte, h a srác nem jöhet ki, mert "büntiben" van...

2014. máj. 4. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!