Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi leli a nőket az internetes...

Mi leli a nőket az internetes ismerkedésekkor?

Figyelt kérdés

Már kb. ezredszerre futok bele abba, hogy a netes ismerkedésekkor a lányokra kb. lehetetlen alapozni. Lát rólam képet, utána rám ír, és még ő mondja, hogy szívesen beszélgetne tovább, én visszaírok, hogy örülök neki, és én is szívesen ismerkedem vele, majd ezek után soha többé nem képesek írni egy darab levelet sem.

Volt már olyan eset is, hogy az illető bevallota, hogy leszbikus kapcsolatban él, de a férfiakhoz vonzódik, csak csalódott és lelkizett, hogy ugye meg tudom ezt érteni. És hogy reméli még folytatjuk az ismerkedést. Válaszolok, hogy rendben, ettől még ismerkedhetünk, abban nincs semmi, és azóta 0 levél, eltűnt, mint szürke szamár a ködben. 10/9-en ezt csinálják én ezt nem tudom felfogni, hogy mi leli a nőket? Ha tényleg ennyire sz.rba sem veszik a másikat, akkor mégis miért csodálkozunk, hogy ennyi ember magányos, és egyre több a ramaty kapcsolat, érdekkapcsolat? Szerintem a másik megtisztelése egy bármilyen válasszal, ami vagy az ismerkedés folytatására, vagy annak megszakítására irányul az a MINIMUM kellene legyen. Nem hiszem el, hogy huszonéves, felnőtt nőkben ez az alapvetően a felnőttekre jellemző tulajdonság hiányzik, vagy csak felnőtt testben létező kislányok? 24/F

2014. márc. 26. 07:03
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Lehet,nem akart megbántani TÉGED.
2014. márc. 26. 07:08
 2/29 A kérdező kommentje:
Ez nem megbántás kérdése, hanem a másik felé tanúsított tisztelet és őszinteség. Amúgy sem bántana meg ezzel, nagyfiú vagyok már és felnőttek vagyunk, könyörgöm. Kár ezzel a megbántással takarózni. És eleve, akkor miért ír még direkt ő, hogy szívesen folytatná? Az az igazság, hogy szerintem gerinc az kevés emberbe szorult manapság, és még kevesebb nőbe ezek közül.
2014. márc. 26. 07:21
 3/29 A kérdező kommentje:
Jöhetnek amúgy a hasonló helyzetű férfiaktól is tapasztalatok, vélemények stb.
2014. márc. 26. 07:29
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy rengeteg levelet kapnak, és szelektálnak. Hiába vagy nekik szimpatikus, ha ugyanúgy 11 másik is, mindig kiválasztják azt az 2-3-at, akivel folytatják az ismerkedést. Aztán persze jönnek megint új pasiktól levelek, az újdonság, varázsa, és a régieket megint elkoptatják. Amúgy ilyen társkeresőkön ritkán akarnak nők komolyan ismerkedni, csak flört, meg önbizalom növelés nekik a sok bók meg levél.
2014. márc. 26. 07:33
 5/29 anonim ***** válasza:

Nem tudom....én csak a magam nevében tudok nyilatkozni. Ha megismerek valakit a neten és képcsere után nem jön be, 2 lehetőség van:

1. Megmondom neki őszintén hogy nem jön be (mindezt kulturáltan de teljesen őszintén, nem köntörfalazva)

2. Illetve megdicsérem hogy jó pasi és tetszik

Ettől függetlenül mindkét esetben előfordult hogy továbbra is tartottuk a kapcsolatot és jókat beszélgettünk :)

2014. márc. 26. 08:09
 6/29 anonim ***** válasza:

5., ugye félreírtad, hogy ha nem jön be, akkor lehet, hogy elkezded dicsérni?

fiúk is ugyanúgy eltúnnek szó nélkül, még kép nélkül is. neten ne várj akkora kötődést, vagy hosszabb idő kell, mint élőben. kevesebb az eszközöd, hogy megfogd.

régen én is úgy gondoltam, hogy hallani akarom, hogy mi baja velem. hát mégse. nem fogok úgyse semmit megváltoztatni magamon, ami meg adott, azt hiába bánom. túl barna a szemem vagy túl magas vagyok, hát ez van.

2014. márc. 26. 08:43
 7/29 anonim ***** válasza:

Tényleg ne várj sokat a neten való ismerkedéstől. Egy sima levélváltás az semmit nem jelent. Kicsit megismerheted az ember gondolkodását de annyira nincs meg az a fajta visszajelzés ami felkeltheti valaki érdeklődését.

Az már egy másik elég alap dolog,hogy ha nem akarok tovább beszélgetni valakivel vagy valami nem szimpatikus, nem csak eltűnők de megírom,hogy mi nem klappol! :)

Soha nem tudtam miért jó csak nem írni többet. De ezt a Férfiak is megteszik ugyan így!

2014. márc. 26. 09:17
 8/29 199303 ***** válasza:
velem ugyan ez szokott lenni csak a férfiakkal. 21/N
2014. márc. 26. 09:17
 9/29 A kérdező kommentje:

5-ösnek lehet hogy volt egy Freud-i elszólása :D

Igen hát én sem fogok megváltozni azért, mert neten egy jól vagy rosszul sikerült kép után leírt valaki valamit. De én nem tudom megérteni, hogy ha valaki minden ok nélkül önszántából megírja nekem, hogy szeretne továbbra is, majd eltűnik, annak szerintem logikus magyarázata nem nagyon lehet. Egyetlen egy lánnyal találkoztam a netről, és gyanús is volt a dolog, hogy ez túl könnyen megy. Hát igazam is lett, mert ahol ért, próbált kihasználni. Szóval ha össze is jön a dolog nagynehezen, még utána is gáz ez az egész, persze ez nemcsak a netről mondható el.

2014. márc. 26. 09:20
 10/29 A kérdező kommentje:
Elhiszem, hogy a férfiak is megteszik, bár én nyilván a másik oldalt tapasztalom csak és kizárólag. Szóval én itt nem nőgyűlöletet akarok szítani, mielőtt valakiben felmerülne a gondolat és elburjánzana, mint az Eredetben :D
2014. márc. 26. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!