Fiúk, internetes ismerkedésnél milyennek képzelitek el a lányt?
Figyelt kérdés
Úgy általában, ha találkoztok egy szimpatikus lánnyal.
Álmaitok nőjét képzelitek el?
2014. márc. 23. 21:06
1/11 anonim válasza:
Nem képzelek el semmit, de hamar van képcsere vagy camozás, mert megjöttem már abból, hogy kitegyem magam kamuregeknek.
2/11 anonim válasza:
semmilyennek nem képzelem
majd ahogy beszélek vele kibontakozik milyen
az ha küld egy képet semmit nem jelent a fotó a lényeg töredékét sem tartalmazza
3/11 anonim válasza:
te most úgy konkrétan mi a f szról beszélsz?
4/11 anonim válasza:
Álmaim nője aki nekem tetszik! Nem kell hogy szuper modell legyen! Nekem tetsszen és normális legyen.
6/11 anonim válasza:
Túl sokat ne várok, és így negatív élmény nem érhet, legfeljebb kellemes csalódásban lesz részem...
7/11 anonim válasza:
1, wáó,na ő sem szarral gurigázik xd
9/11 anonim válasza:
Nem ismerkedem neten.
Max annak való aki amúgy a fél életét a neten tölti, vagy pedig van egy olyan hiányossága ami nem tűnik fel egy lánynak pár napnyi chatelés után se.. de élőben megszívja úgyis aki másnak adja ki magát.
10/11 anonim válasza:
Olyannak amilyennek elmondja magát, nem kell top modell mert elég ha nekem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!