Mi leli a nőket az internetes ismerkedésekkor?
Már kb. ezredszerre futok bele abba, hogy a netes ismerkedésekkor a lányokra kb. lehetetlen alapozni. Lát rólam képet, utána rám ír, és még ő mondja, hogy szívesen beszélgetne tovább, én visszaírok, hogy örülök neki, és én is szívesen ismerkedem vele, majd ezek után soha többé nem képesek írni egy darab levelet sem.
Volt már olyan eset is, hogy az illető bevallota, hogy leszbikus kapcsolatban él, de a férfiakhoz vonzódik, csak csalódott és lelkizett, hogy ugye meg tudom ezt érteni. És hogy reméli még folytatjuk az ismerkedést. Válaszolok, hogy rendben, ettől még ismerkedhetünk, abban nincs semmi, és azóta 0 levél, eltűnt, mint szürke szamár a ködben. 10/9-en ezt csinálják én ezt nem tudom felfogni, hogy mi leli a nőket? Ha tényleg ennyire sz.rba sem veszik a másikat, akkor mégis miért csodálkozunk, hogy ennyi ember magányos, és egyre több a ramaty kapcsolat, érdekkapcsolat? Szerintem a másik megtisztelése egy bármilyen válasszal, ami vagy az ismerkedés folytatására, vagy annak megszakítására irányul az a MINIMUM kellene legyen. Nem hiszem el, hogy huszonéves, felnőtt nőkben ez az alapvetően a felnőttekre jellemző tulajdonság hiányzik, vagy csak felnőtt testben létező kislányok? 24/F
én megértem, de akkor legyél tapintatosabb és pontosabb.
Mi leli a nőket az internetes ismerkedésekkor?
helyett mondjuk
Miért van ez az internetes ismerkedésekkor?
vagy
Miért tűnnek el váratlanul az internetes ismerkedésekkor?
Csinálj egy csajreget és megérted. Napi 20 levelet kapnak. Unják, nem tünsz ki semmivel, meg amúgy is csak egónövelés miatt vannak fent.
Amikor a netes társkeresés újdonság volt simán tudtam randikat szervezni. Ma már egy jó beszélgetésig sem jutok el.
Szerintem x@r a rendszer!
Sajnos amikor ez még újdonság volt, én akkor még majdnemhogy legóztam otthon a gyerekszobában. Nem tudom mi lehet a titka azoknak, akiknek összejön onnan egy normális kapcsolat.
Én is kezdek egyre jobban belefáradni ebbe, viszont igényeim lennének bizonyos dolgokra... Úgyhogy egyre inkább azon gondolkodom, hogy szexpartnerkeresőkön összehozok valamit, ott legalább nem sz.rnak a fejemre. Persze az meg tök érzelemmentes és legalább annyi pénz, mintha randizni mennék valakivel, és nem is komoly, de hát az még mindig jobb, mint a semmi, ráadásul biztosra mehet az ember. Szerintem nem vagyok ezzel egyedül.
De a rendszer sz*r. Teljesen mindegy milye képeket teszel ki (engem felpontoztak 8.6-ra a 10-ből) és MINDEGY mit írsz. Túlkínálat van a neten ismerkedni akaró pasikból, 100 évig szenvedsz akkor sem találsz neten jó nőt. Persze valami csúnyát / lelki bajosat, akivel senki nem foglalkozik, na olyanból van egy csomó.
Sok sikert!
Nem csak a netes társkeresőknél csinálják ezt az emberek: személyesen megismert lányok sem szoktak semmit reagálni. Viszont velem még soha nem történt meg, hogy egy lánynak ne írtam volna vissza, valamit. Épp ezért felfoghatatlan, hogy miért nem lehet, legalább egy sablon mondatot küldeni, még akkor is ha nem szimpatikus az illető, nem kell se magyarázat se semmi, csak annyi "bocsi de nem.." szerintem ez lenne az elvárható egy magát szocializálódottnak tartó embertől, főleg ha egyértelműen látszik, hogy a másik fél egyedi, személyre szabott üzenetet írt. Ami szerintem sokkal tovább tart, nekünk fiúknak, mint amennyi időbe a sablon válaszok telnének a lányoknak.
Ezekre a dolgokra vonatkozó kérdést már én is tettem fel, furamód a lányok itt is mindig hallgatnak, ha erről a témáról van szó.
Ha en egy olyan levelet kapnek, amiben a masik csak leirja, hogy hu de jo, rendben, akkor ismerkedjunk es ennyi, akkor arra nem tudnek mit reagalni. Ha valaszolsz, akkor KERDEZZ!! Akarmit :) Meselj par dolgot magadrol, es KERDEZZ! hogy legyen temaja a nonek, amivel neki tud ulni egy valaszlevelnek. Aztan megy ez szepen, hamarosan eljuttok a szemelyes talalkozoig. De ha csak annyit kap, hogy de jo, ismerkedjunk, akkor hiaba vagy szimpi, egyszeruen nem fog tudni mit irni es tovabbmegy.
32/N :)
18, persze, ezzel tisztában vagyok és szoktam kérdezni, de nem változik semmi.
17, egyetértek teljesen, linkeld már be légy szíves a te kérdéseidet ezzel kapcsolatban, kíváncsi vagyok az ottani válaszokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!