Szerintetek van az internetes társkeresőknek értelme?
A kérdést nem nyavajgás miatt tettem fel, de a 2 éves tapasztalatom azt mutatja, hogy nem sok...Átlagos pasi vagyok, sokak szerint intelligens, határozott és férfias. Nem vagyok kigyúrva, még kondizni sem járok, de így is átlagos a testalkatom. Mivel nem látszanak annyira az izmaim és nincs kockahasam, ezért nem tudok élni azzal a lehetőséggel, hogy neten az izmos testemmel vonzzam be a nőket. Emiatt van, hogy a két év alatt csak a nekem nem tetsző nők kerestek fel az interneten. Személyesen pedig teljesen másképpen tekintenek rám a nők. Gyorsan megkedvelnek, flörtölnek, keresik a társaságom. Mért van ekkora szakadék a személyes és az internetes ismerkedés között szerintetek?
u.i: Ez egy komoly kérdés, komoly véleményekre vagyok kíváncsi, ne trollkodjatok!
Ha a személyes ismerkedés jobban megy, miért próbálsz interneten ismerkedni?
Ha a személyes ismerkedés sem jön be, akkor annak sincs értelme?
Szerintem egyébként van értelme (személyes tapasztalatom). De az furcsa, hogy csak arról írsz, téged ki keresett meg. Te nem kezdeményezel?
Azt nem értem, hogy ha megismerkedsz valakivel es minden ok es flortolsz, akkor miert kell kozben neten is tarsat keresned? (vagy eloben is csak neked nem tetszo noket vonzol be?:-), ha igen akkor nincs szakadek a ketfele tarskereses kozott).
Rendes valaszom: neten sokat lehet csalni a kepekkel vagy azzal, hogy mit adsz meg magadrol erdeklodesi kornel stb. A nok es pasik egyarant az idealt keresik a neten is, ha csalsz, akor tul jo noket vonzol be, akik hamar leveszik. hogy ja hat ez nem egy alfa him es tovabblepnek. Ha tul elonytelenul "adod" magad, akkor meg a realisabban gondolkodok keresnek meg, akik ezek szerint nem a te eseteid. Valtoztass a cimkeiden, hogy a neked megfelelobb kategoriat vonzd be. Ha azok kozott lesz, aki neked bejon, de ok hamar lepattintanak, akkor el kell gondolkodni, hogy nem gondoltad-e rosszul a nem vagyok izmos, de hamar megkedvelnek felvetesed:-).
Tapasztalataim szerint van ertelme a tarskeresoknek, mert sok tapasztalat gyujtheto es van olyan ismerosom, aki igy talalta meg a ferjet. De aki jopar kiserleten tul van es nem erzi mukodokepesnek, az hagyja ott es ne figlalkozzon vele.
Mindkét páromat neten ismertem meg, elős 5 hónapig tartott, a mostani több mint egy éve, együtt is élünk.
Van értelme.
"Azt nem értem, hogy ha megismerkedsz valakivel es minden ok es flortolsz, akkor miert kell kozben neten is tarsat keresned?"
Mert a személyes ismerkedésekből még nem jött össze komoly, de legalább elindul az ismerkedés nem úgy mint a neten legtöbbször.:) Nyilván, ha majd lesz egy kialakuló komoly kapcsolatom, akkor nem ismerkedem majd neten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!