Szerintetek ennek így van értelme?
Van egy srác aki tetszik eddig 2 randi volt, emailen beszélünk. Írtam neki hogy találkozhatnánk gyakrabban vagy írhatna gyakrabban. Az eddigi 2 tali között is eltelt 2 hét.
Azt mondta szeretne találkozni megismerni de idézem: 'Viszont kérlek fogadd el, hogy az óvatos megközelítést alkalmazom (nem
kell sietni, ha van/lesz megfelelő kölcsönös vonzalom, akkor úgyis kialakul. '
Ezt írta arra hogy találkozhatnánk sűrűbben.
Van ennek értelme? Így szerintem nem lehet megismerni senkit.
Eddig ő azt mondta meg akar ismerni meg tetszem neki. Akkor meg ezt nem értem. Vagy írjon NEMET.
Szerintem az egyáltalán nem sok ha valaki a heti egy email helyett mondjuk 2-tőt szeretne vagy min. heti egy találkozó. Mert elvileg ismerkedünk.
21/L
Én egyértelműnek gondoltam, hogy ha valaki meg akar ismerni valakit ahhoz bizony találkozni kell, beszélgetni. Így szerintem nem lehet.
Most akkor szerintetek ha valaki ezt írja az tényleg akar ismerkedi és neki ennyi elég vagy csak ezzel akar pattintani ( ami nem fair mert akkor mondja azt)
Azt hogy lenne e más arról nem tudok
köszi eddig
A, tényleg elég neki ennyi, nem rohan sehova, mint TE
B, dolgozik, tanul, van hobbija barátai és neki is csak 24 órából áll egy nap!
C, nem vagy nála olyan szinten, akivel hetente több órát is eltöltene.. mondhatni feleslegesen, mert 0 garancia arra, hogy lesz belőle valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!