Szerintetek van értelme egy olyan férfival találkozni aki tudom, hogy szerelmes egy nőbe, de szeretne ettől függetlenül megismerkedni velem?
Nekünk is hasonlóan indult a dolog (bár igaz nekem még kapcsolatom volt mikor megismertük egymást, bár már lezártam akkor magamban).
De én éreztem már első találkozásunknál, hogy mi összetartozunk és kész. Tudom ez furán hangzik, de tudtam, hogy az égvilágon semmit nem kell tennem azért, hogy elfelejtse a másik lányt, és engem szeressen, mert így lesz, annyira összeillenénk.
És igazam lett.
Másfél éve vagyunk együtt, és nagyon szerelmes belém.
Szóval ha te is érzed magadról, hogy ideális társa tudnál lenni, akkor adj esélyt a dolognak, de azt tanácsolnám, hogy ne siettess semmit, ne nyomulj, diktálja ő a tempót úgy, ahogy éppen múlnak el az érzelmei a másik nő iránt.
Nekem is elmondta anno a barátom, hogy nincs túl azon a lányon, de magamban mindig halál nyugodt voltam és mosollyal fogadtam, mert tudtam, hogy túl lesz rajta.
Viszont ha kételyeid vannak, és a te megérzéseid nem ezt súgják (a megérzések!!! nem az, hogy mit kombinálsz ki fejben :) ), akkor hagyd, mert fájni fog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!