Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok ti hogy vagytok ezzel?...

Lányok ti hogy vagytok ezzel? (internetes ismerkedés többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval, ha ismerkedek épen egy lánnyal és 1 idő után arra jutunk, hogy skypon webcamozunk (nem szexuális jelleggel) akkor miért esik mindenki egyből szerelembe ? Nem általánosítani akarlak titeket ez csak a tapasztalatom, mi változik attól, hogy lát kamon ? Addig is látott képeken, de ha ez megtörtént még be se léptem már üzenetekkel szívecskékkel bombáznak vagy várják, hogy rájuk írjak és ha nem teszem akkor a napvégén beírnak, hogy mekkora köcsög vagyok. Jól se nézek ki igazából inkább a "cukipofák" táborát erősítem Szóval mi válthatja ki belőlük ezt ?

2013. dec. 4. 23:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Bírom, mikor ilyen kérdésnél még a korosztályt se írják ki legalább.
2013. dec. 4. 23:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Hoppá bocsi lemaradt, 22/f vagyok és 17-23 körüli lányokról van szó :)
2013. dec. 4. 23:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy így rád vannak izgulva :) Rosszabb lenne, ha senki nem akarna veled szóba állni. Amúgy szerintem azért van, mert 20 felett a lányok tudatosan, vagy tudat alatt kezdenek kétségbeesni, hogy őket senki nem fogj elvenni és kifutnak az időből gyerekszülés terén. Ez ilyen ösztönös dolog. A férfiak meg annyira nincsenek kétségbe esve és még szórakozni akarnak. 23/L
2013. dec. 4. 23:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát amíg nem kezd el nagyon tapadni addig örülök is csak utána már nekem furcsa a helyzet :D de igazából a fő kérdés az az lenne, hogy miváltozik attó, hogy látott kamon ? :D
2013. dec. 4. 23:51
 5/6 anonim válasza:
Szerintem az, hogy látják, hogy élő, valós ember vagy. :D Én is lány vagyok, de én nem izgulok így rá a pasira, ha meglátom kamon. :D De tudod, ha interneten beszélünk valakivel és látunk róla képet, azt így eltároljuk a kis fejünkben, hogy na így néz ki és így beszél. :D Viszont kamon látjuk a másik mimikáját, mozdulatait, ha be van kapcsolva a hang, akkor a hangját is. Így már jobban tudjuk mihez kötni a másikat. Plusz, ha már előtte is jókat dumáltatok, és nagyon megkedveltek, akkor is ott motoszkálhat a fejükben, hogy de mivan ha valami perverz idióta, más képével :D Kamon meg megnyugodnak, hogy na jó, élő pasi és helyes is, csapjuk le rá :D 21/L
2013. dec. 5. 01:02
 6/6 A kérdező kommentje:
:D:D: végülis lehet ez jobb hipotízis így belese gondoltam mondjuk nemnézek úgyki mint akiröl bárki is gondolná h fake de ténylegjómagyarázat :D
2013. dec. 5. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!