Szerintetek el van kényeztetve a nők többsége az internetes társkereső oldalakon? Sokan megkeresik őket? Hölgyek, boldoggá tesz ha sok bemutatkozó levelet kaptok? Nem túlzás az amit a fiúk művelnek? Miért nem működik jól az ismerkedés szerintetek?
Itt azt olvasom, hogy nem igazán jön össze a többségnek. Fiúk, lányok, hölgyek, urak, mindenki, nagyon érdekelne ti mit gondoltok erről. Mi fiúk, férfiak jól csináljuk?
Miket írunk a csajoknak interneten? Lányok ti miket szoktatok írni a fiúknak, van valami emlékezetes?
Pár példát megoszthatnátok. Főleg olyan szövegeket, amik nem váltak be.
a férfiak egyből elkezdik felnyalni a nőket így szép vagy úgy szép vagy stb...
facebookon is ez megy!
A helyzet, ahogy én látom:
Alapból több férfi van fent, mint nő.
A nő szemszögéből: leginkább azt tapasztalja, hogy rengeteg pasi ír neki levelet, és ideje sincs mindre válaszolni, ezért nem is teszi. Kiválaszt egy szimpatikusat, és azzal levelezik, ezalatt nem ír senkinek, mert ugye az milyen már. Aztán miután sorban levelezett pár férfival, rájön, hogy ez a retardált férfiak gyűjtőhelye, így törli magát.
A férfi szemszögéből: Hiába ír egy levelet nem kap rá választ. Aztán ír egy nap tíz levelet, de alig kap rájuk válaszokat. Emiatt azt gondolja, hogy a csajok beképzeltek, fenn hordják az orrukat, ezért nem méltatják válaszra az amúgy kedves hangvételű, szépen megírt levelet. Nem akarja recskamatyiként végezni, így még több levelet ír, ( ekkor már persze sablonszövegeket, amit persze ha egy nő megsejt, azonnal elítéli miatta). Ezután belefárad az eredménytelenségbe, feldagad az ujjbegye a billentyűzéstől, és törli magát az oldalról.
31/F/társkereső
Az előttem szóló megragadta a lényeget.
Fiúk: Megírtok 20 levelet, nem válaszolnak, vagy csak kevesen. Olyan lányoknak írtatok akik nem vevők arra.
Lehet már szimplán elegük van a lányoknak, nem volt jó napjuk. Nincs idejük válaszolgatni. Ráadásul mindenkinek nem is tudnak, és nem is akarnak.
Miért kell személyes támadásnak venni ha nem válaszol valaki?? Miért kell sírni? Mire jó? Ha egy lány nem válaszol az nem a személyetek elleni támadás.
Kicsit rendet kell tenni gondolati szinten. Aki sikertelennek érzi magát, gondolhatná akár azt is, hogy pont rosszkor írt valakinek. Nem kell túlbonyolítani!
Jó de kérdező.Egyrészt nem mindenki ilyen.Ergó honnan tudhatja a csaj,hogy ő már a száz valahányadik levél a pasinak.Vagy az első vagy a második.Ha ő tényleg komolyan gondolja az ismerkedést?
Személy szerint azt gondolom ha már fent van a társkeresőn és szar napja van akkor ne olvassa el a levelet.Majd másnap nézze meg.Mert így a normálisabb is bukik.A hülyeség miatt.
Arra gondolsz hogy egy levél miatt, ami negatív és felidegesíti a lányt, visszautasítja a többit? A többivel bunkózik?
Várj, mi a példa amit hoztál?
Azt se értem ki írta a századik levelet. A leányzó olvasott túl sok negatívat vagy akár csak egyet és fárasztja? A fiú írt túl sok lánynak, és ezt kellene leszűrnie a lánynak? Rájönni, hogy ne kezdjen az olyannal?
Tényleg elég problematikus, aláírom. Egyik részére válaszolok amennyit értek belőle.
Én is magamat okoltam, ha írtam egy leányzónak, és nem válaszolt, arra gondoltam valami baj van a levéllel. Ha beszélgettem egy haverommal, barátommal ismerősömmel barátnőmmel, és a beszélgetés után mellőzött, azt gondoltam valami rosszat mondtam.
Ez teljesen természetes, hogy azt hisszük mi vagyunk az okai, valami rosszat mondtunk. De ez nem mindig miattunk van.
" fent van a társkeresőn és szar napja van akkor ne olvassa el a levelet.Majd másnap nézze meg.Mert így a normálisabb is bukik.A hülyeség miatt."
Ha te írtál egy jó hangvételű levelet és azt rossz időbe nézte meg nem a te hibád. A leányzó veszít nem te.
Jó hangulatba érdemes leülni társkeresőzni. Ajánlhatnánk mindenkinek ha egy levél felidegesíti, ne nyissa meg a következőt. Inkább várjon csináljon mást nyugodjon meg. Mert csak ez lesz benne a fejbe: "na megint egy barom, hátha a következő nem az". Így ilyen hozzáállással nem lehet. Értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!