Miért van az, hogy www.l**e.hu társkereső oldalon 1000-ből csak egy nő hajlandó csevegni?
Talán ha 1000-ből egy aki normális és lehet vele csevegni is, nem utasít el szó meg adatlap nézés nélkül...
Tettem egy próbát. rákerestem a bp-i 22-32 éves nőkre, és akit csevegni lehetett hívni, meghívtam.
50 találat volt a keresésből, 18-at tudtam csevegni hívni, ebből 17-en úgy utasították el a meghívást, hogy az adatlapom se nézték meg, csak 1 közülük.
Tettem még vagy 10 ilyen próbát fél óránként új nőkkel, és ebből a 10 próbálkozásból 1 volt akivel tudtunk beszélgetni is.
Miért vannak fenn a többiek társkereső oldalakon, ha gyakorlatilag esélyt sem adnak az ismerkedésre mert az adatlapom se nézik meg??
Nem értem a nőket.
Valaki meg tudja magyarázni?
Van így értelme ismerkedni egyáltalán?
Nem úgy tűnik nekem.
olvasd el újra, mert te nem tudod értelmezni amit írtam!
1 keresésből kb 50 találat, amiből 18-at lehet csevegni hívni, 10 ilyen keresés alatt volt 1 akivel lehetett beszélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!