Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az internetes ismerkedés...

Az internetes ismerkedés tényleg nem vezet sehova?

Figyelt kérdés
Számomra teljes kudarc. 1 év alatt kb. 50 nővel beszélgettem, de abból csak egyetlen személyes randi lett, mely aztán nem hozott folytatást. Ez az arány csak az internetes ismerkedésre vonatkozik. Mi lehet ennek a rossz mutatónak az oka? Velem van a baj vagy egyszerűen ennyire nehéz az interneten ismerkedni? A legtöbb levelezésem úgy szakadt meg, hogy egyszer csak a nő nem írt többet. 26/F
2014. máj. 3. 23:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%
Hát nekem lenne kedvem. 24L
2014. máj. 3. 23:45
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Írj privátot és talizzunk. 22L
2014. máj. 3. 23:46
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen benned a hiba...szerintem a legnagyobb akadály a távolság. Beszélgetsz egy nővel, ő is veled, jól elvagytok, de ez kevés. Vagy ő nem meri vállalni a távolságot, vagy neked kevés a beszélgetés. Nem hiszem, hogy azért lenne ez, mert annyira viszatszító lennél. Nekem is a távolság a bajom mindig. Már vagy 50 nőm lehetett volna így, de nem áldozok annyit rá, hogy 150 km-ert utazzak egy beszélgetésért.
2014. máj. 3. 23:46
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem volt pár alkalommal sikerem, legtöbbször nekem is így ért véget, de erre jó a facebook, azt mindig nézik és válaszolnak is, egyébként legtöbbször én nem akartam talizni és a lányok igen,de túl messze voltak, amúgy volt egy szex meg pár randi is :)
2014. máj. 3. 23:49
 5/13 A kérdező kommentje:

1-es és 2-es! A százalékod elárul, ne trollkodj a kérdésemnél, ha kérhetem!

A többieknek: Valószínű igazatok van, de adtam egy esélyt az internetnek is, de így felesleges társkeresőkön fent lennem...A távolság az oka a legtöbb esetben mindennek, de volt olyan is, hogy a nő nem mert személyesen találkozni velem. Nem tudom titkolt-e valamit, de szerintem nem úgy nézett ki, mint amilyennek mutatta magát.

2014. máj. 3. 23:53
 6/13 anonim ***** válasza:
Szia! Szivesen beszélgetnék, kölcsönös szimpátia esetén ismerkednék esetleg, ha van kedved. 24L
2014. máj. 3. 23:59
 7/13 anonim ***** válasza:

Miért nem ismerkedsz személyesen, ha a netes ennyire nem jön be?

Én nőként pl nem favorizálom a netes ismerkedést, nekem tuti nem jönne be, így hát nem is erőltetem.

2014. máj. 4. 00:09
 8/13 anonim ***** válasza:

Nekem se megy a dolog, a lányok egy idő után nem írnak vissza...

23/F

2014. máj. 4. 00:12
 9/13 A kérdező kommentje:
Sugar baby ismerkedem személyesen is. Utaltam is rá, hogy nem csak interneten ismerkedem, egyébként igazad van.
2014. máj. 4. 00:17
 10/13 anonim ***** válasza:

Az elején én is jó ötletnek gondoltam ezt az internetes ismerkedést, de személyes találkozón:

1. sose úgy néztek ki, mint a képen

2. az első randin leakart fektetni

3. meg se mert szólalni/borzalmas szájszag/bunkó..stb. és ezek keverékei...már én se merek személyes találkozóba belemenni

L/20

2014. máj. 4. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!