Szerintetek gáz, ha nagyon válogatós vagyok a fiúk terén? 20/L
Figyelt kérdés
Most főleg külsőségekre gondolok, de egyébként belsőleg is. Egyszerűen nem tudom lejjebb adni az igényeimet, még ha akarnám, akkor sem.2014. máj. 3. 21:55
11/35 A kérdező kommentje:
A legrosszabb bennem az, hogy igazából aki nem tetszik külsőleg, azt meg sem próbálom közelebbről megismerni, hogy kialakuljon esetleg valami több. Max barátként kezelem, többnek nem, lehet bármennyire rendes, normális, ha nem tetszik, nincs esélye.
2014. máj. 3. 22:10
12/35 anonim válasza:
Engem nem zavar legfeljebb te maradsz egyedül..
20/F
14/35 A kérdező kommentje:
Nekem sokat dicsérik a külsőm, meg általában a belsőm is. Nem tagadom, hogy sok fiú udvarol. Lehet most önző egoistának fogok tűnni, de ha próbálkozik nálam egy átlagos, vagy annál rosszabb kinézetű srác, mindig az jár a fejemben, hogy nem akarok vele együtt lenni, mert "én ennél jobbat érdemlek" (mármint külsőleg) az én kinézetemhez mérve.
2014. máj. 3. 22:20
15/35 anonim válasza:
annyira jó, amikor az ilyen felületes nők kicsit megszottyadnak! vicces
16/35 anonim válasza:
Ez hergelős kérdés valamelyik nyomitól, nem kell vele foglalkozni, pláne nem téves következtetéseket levonni belőle lsd "én mondtam hogy ilyenek a nők".
17/35 A kérdező kommentje:
Hagyjatok már, nem kamu. Én legalább bevallom, hogy van bennem némi felületesség. Már csak embereknek a véleményére vagyok kíváncsi ezzel kapcsolatban.
2014. máj. 3. 22:26
18/35 anonim válasza:
Kamu a kérdés. Írtam neki privátot, de nem mer válaszolni nehogy észrevegyem a fiús felhasználónevét. Szánalom.
19/35 anonim válasza:
Szerintem felmászok a tizedikre és olyan magasról sz@rom le, hogy te milyen válogatós vagy.
20/35 anonim válasza:
Szerintem nem gáz,nekem direkt tetszik,hogy ezt be is vallod.Hülyét tudok kapni az olyan nőktől akiktől azt hallom,hogy:"nem számít a külső csak szeressen..."Mégis mindig csak jóképű pasikkal látni őket.A képmutatást nem bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!