Általában, ha valaki válogatós nem éri be minden férfivel vagy nővel, miért nézik le?
Szerintem ez a normális, ha valaki nem éri be mindenkivel, minthogy azért legyen együtt valakivel, mert nem volt más. Engem is mikor kérdeznek, hogy miért nincs barátnőm és én erre azt felelem, hogy még nem jött össze mert keresem a megfelelőt és szóba hozom, hogy nem sok lány tetszik, akkor egyből azt válaszolják, hogy nem szabadna válogatni, meg nagyon rövid az élet, és lehet hogy így soha nem lesz senkim, de ezzel a mentalitással elszalaszthatom a megfelelő esélyt egy megfelelő társsal.
Ennek kéne normálisnak lennie és nem lenne ennyi hűtlenség és megcsalás.
nem azt írta, hogy a tökéleteset keresi, hanem hogy a megfelelőt, azért van különbség
Én is így vagyok ezzel, mint a kérdező. És mikor megkérdezik, értetlenül állnak a felfogásom hallatán.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!