Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy lány szerint jó pasi...

Ha egy lány szerint jó pasi valaki, általában igaz, hogy a többi lány szerint is az?

Figyelt kérdés

Egyszer tettem fel egy hasonló kérdést.

Ott pontosan az érdekelt, hogy ha egy lány mást választott helyettem, akkor az illető fiú az összes többi lány szemében " jobb pasi ", mint én.

Ott leginkább olyan válaszokat kaptam, hogy ez hülyeség, és más lánynak tetszhetek jobban, mint az a fiú.

A minap olvastam egy kérdést itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__55175..

Na itt a második válasz eléggé elbizonytalanított.

Szóval szerintetek hogy van ez? Az a srác " globálisan ", minden nő szemében jobb mint én ?

2014. márc. 28. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Ízlések és pofonok.

Vannak olyan tipikus jó pasik, akik általában véve 10 nőből 8 szerint is biztos, hogy jóképűek. Viszont a többi pasi, meg aki nem tipikusan jóképű, azok meg egyik lánynak-nőnek bejönnek, a másiknak meg nem.

Ez olyan, hogy nem egy barátnőm mondta már erre vagy arra a pasira, hogy hú, de jó pasi, szerinted nem? Mire én, hogy szerintem egyáltalán nem. Mert más az ízlésünk, másfajta pasik jönnek be, viszont bizonyos pasikra, akik mondjuk sztárok és tipikusan tényleg a jóképű kategóriába tartoznak, arra meg mindketten-mindhárman vagy ahányan azt mondtuk, hogy igen, ő egy jó pasi.

Szóval attól, hogy te egy lány szemében nem vagy elég jó, míg a másik meg igen, attól még nem jelenti azt, hogy az összes többi lány szemében is az a másik a tökéletes pasi, mert lehet hogy valakinek meg te vagy az ízlése.

2014. márc. 28. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül.
2014. márc. 28. 18:45
 3/6 anonim válasza:

Egyetértek az első kommentelővel :) Vannak tipikusan jóképű srácok, meg olyanok akik csak bizonyos lányoknak jönnek be... Viszont van pár akik egyszerűen minden csajok nagytöbbségét leveszik a lábukról, azt hiszem ezt nevezik kisugárzásnak. Én azt hiszem , hogy sok átlagosnak kinéző srácot tudnánk igazán sexinek titulálni, hogyha igazán menő kisugárzásuk lenne. Mondjuk ez egy ördögi kör is mert általába akit nem ismernek el annak nincs önbizalma sem :)

16/l

2014. márc. 28. 19:30
 4/6 anonim ***** válasza:
hát az ötöslottó hárommilliárdos főnyereményétéől nekem is biztos megfelelő lenne a kisugárzásom, igaz lányok?^^
2014. márc. 28. 23:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én ízlésem nemigen fér össze a lányok/nők átlagízlésével. A barátnőim is utalgattak rá, hogy elég pocsék ízlésem van pasik terén. Persze ezt nem azt jelenti, hogy a rondák jönnek be, épp ellenkezőleg, inkább csak a gyermekibb, lágyabb vonásokkal megáldott srácokra bukom. :) Ha emellé még hosszú haj (értsd minimum vállig érő) és megnyerő, udvarias, értelmes személyiség is társul az pedig számomra maga a tökély.

Itt vagyok én, az élő példa, szóval a válaszom nem.

2014. ápr. 13. 18:12
 6/6 anonim válasza:
Marhaság de tényleg a pasim makas vékony szemüveges és vannak pattanásai de én igy imádom másnak egyáltalán nem tetszik de nekem nagyon szoval izlések és pofonok igazábol leginkább a belső számit ;)
2014. ápr. 13. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!