Az itt levők 90%-a jó pasinak/nőnek tartja magát, de legalábbis elfogadhatónak és nem érti miért nincs párja. és sír. Abba nem gondoltatok bele, hogy tényleg veletek is lehet valami baj?
Figyelt kérdés
nem akarok senkit megbántani..nekem sincs pasim, mert túlságosan rossz jellem vagyok. Ezt tudom, de itt fiúk vagy túl nyálasak vagytok vagy túl bunkók..lányok ti vagy a szőke hercegre vártok..vagy nagyon ribizlik vagytok..Így nincs esélyünk megtalálni a közös vonalat..vagy nem így gondoljátok2014. máj. 2. 21:12
21/22 A kérdező kommentje:
Hm..tényleg igazad van 19-es!..én is belefáradtam az olvasásukba, és már nem bírtam hogy ne tegyem fel ezt a kérdést. Biztos sokan gondolják, hogy osztom az eszet, de nem..csak tényleg érdekelt, hogy Ők látják a saját hibáikat..és tisztában vannak e vele, hogy nagyon sok mindenen lehet javítani :)
20-as meghághatsz ha bejössz :D:D:D:D
2014. máj. 2. 22:18
22/22 anonim válasza:
Igen, velem van a baj. Nem vagyok se Justin Bieber, és a nemzeti bankok se lógnak a zsebeimből. Töredelmesen bocsánatot kérek ezekért, elmondani nem tudom, mennyire sajnálom. Ez mind az én hibám :'((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!