Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ha már gondoltátok...

Lányok, ha már gondoltátok meg magatokat hónapokkal egy elutasitott fiú miatt, mi volt az?

Figyelt kérdés
Lányok, ha már gondoltátok meg magatokat hónapokkal egy elutasitott fiú miatt, mi volt az? Hogyan jeleztétek?
2014. jan. 31. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi funkciója volt annak,hogy leírtad még egyszer ugyanazt a kérdést?:D

am. velem ilyen még nem volt.

2014. jan. 31. 20:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Ilyen nem létezik, legfeljebb ha drasztikusan változik a fiú külseje (előnyére), vagy ha rászakad egy halom pénz.
2014. jan. 31. 20:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt. Egyreszt mikor a srac elkezdett kozeledni, akkor lett vege a kapcsolatomna masreszt hiaba lattam hogy helyes a srac valami nem stimmelt...furcsa de nem ereztem vonzodast annak ellenere hogy lattam h jol nez ki. Kb 1 evvel kesobb megint elkezdett irogatni es akkor mar tul voltam par randin, szexpartneren es ugy voltam vele, hogy mit veszitek ha talalkozok vele? Hat nem kellett volna...de ez mar egy masik tortenet.
2014. jan. 31. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!