Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elutasitott egy lány, hogy ne...

Elutasitott egy lány, hogy ne gondoljak rá?

Figyelt kérdés
Elutasitott egy lány, hogy ne gondoljak rá? Nagyon rosszul esik, hogy mindent megpróbáltam érte, és most mintha azt látnám, hogy mással jön össze. És agyilag tudom, de mégis olyan nehéz.
2013. dec. 18. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Az idő majd segít..nekem 3 évembe telt...csajoztam közben is és próbáltam jól érezni magam, de a lelkem mélyén szenvedtem mint a kutya...3év után és egy kedves lány aki más volt mint aki visszautasított és akikkel vigasztalódni próbáltam kevés sikerrel, mert a lelkem nem volt szabad...szóval ezzel a kedves lánnyal és az idő múlásával meggyógyultam :-) De kegyetlen nehéz és hosszadalmas lesz a folyamat! Persze ha valóban nagyon szerelmes voltál bele és nagyon komolyan gondoltad vele!
2013. dec. 18. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért, neki kötelező lett volna veled járni???? Nem vagy az esete, kész........hihetetlen...
2013. dec. 18. 22:15
 3/4 anonim ***** válasza:

2-.es..nem lett volna kötelező járnia vele, de akkor ne is hülyítse! Ne barátkozzon és ne tiporja sárba az érzéseit! Mert az emberkínzás..ha valaki nem akar valkitől semmit akkor nem kell semmilyen kapcsolattartás és egyenesen meg kell mondani, hogy nem tetszel és ne haragudj de nem akarok veled járni! Ennyi! "ha mindent megpróbált érte" akkor bizony ez a lány biztatta..vagy gerinctelen gyáva patkány módjára azt várta, hogy a viselkedéséből majd a srác észreveszi magát! Ha erről van szó akkor ez a csaj szánalom!

Ha csak simán nem jött össze..akkor igazad van nem kötelező összejönnie vele, de a kérdező nem is hibáztatta a csajt csupán szomorú, hogy nem viszonozták az érzéseit! Nagy a különbség!

Te is addig beszélsz magas lóról amíg az élet kegyetlenül pof@n nem bassz! Majd ha igazán szeretsz valakit és az nem szeret téged akkor okoskodjál! Akkor meg majd picsogsz! Biztos valami beképzelt csaj lehetsz azoknak van ilyen stílusuk.....amíg valaki jól meg nem leckézteti őket!

2013. dec. 18. 22:23
 4/4 A kérdező kommentje:

kétszer utasitott el. Először azt mondta, most nem akar senkit, olyan korszaka van. Vártam két hónapot, akkor azt mondta, hogy most a karrierjére koncentrál, jól elvan egyedül. De azelőtt is adtam egyértelmű jeleket.

Azt sose mondta, hogy "nem tudok elképzelni" többet, mindazonáltal nem szólom meg...

2013. dec. 18. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!