Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutasított a lány, mégis könnyes a szeme, ha magunkról beszélünk, miért?
Visszautasított egy lány, igaz régóta ismerjük egymást, 1 hónapig ment a próbálkozásom (mármint nem folyamatosan mondogattam, hogy "járjunk járjunk járjunk"), persze beszéltünk barátilag is a dolog után.
Mind a két esetben kicsit könnyes lett a szeme, pedig a másodiknál csak beszélgettünk magunkról, persze kérdeztem, valami nagggyon hülye indokot mondott, le se irom ide :) de megnyugtatott, ne féljek, nem sirja el magát.
Mindenesetre elmondta, hogy soha nem kezelték még nőként.
Mármint.
Örömében, hogy elutasíthatott, ennek örül szerinted?
"gyááá g.eci, ma is visszautasithattam valakit, MWHAHAHHAHAHA"
Értem.
Vagy csak azért könnyezett, mert másodjára sem tudta veled megértetni, hogy nem akar semmit :)
Amúgy sokan előbbre tartanak egy jó barátságot, mint egy fellángolást. Maradjatok akkor barátok, ha többet érez mégis, az úgy is kibukik majd. Hagyj időt neki. Még több időt......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!