Az itt levők 90%-a jó pasinak/nőnek tartja magát, de legalábbis elfogadhatónak és nem érti miért nincs párja. és sír. Abba nem gondoltatok bele, hogy tényleg veletek is lehet valami baj?
Figyelt kérdés
nem akarok senkit megbántani..nekem sincs pasim, mert túlságosan rossz jellem vagyok. Ezt tudom, de itt fiúk vagy túl nyálasak vagytok vagy túl bunkók..lányok ti vagy a szőke hercegre vártok..vagy nagyon ribizlik vagytok..Így nincs esélyünk megtalálni a közös vonalat..vagy nem így gondoljátok2014. máj. 2. 21:12
11/22 anonim válasza:
miért itt mindenki pártkeres ? te meg valami megmondó ember vagy itt vagy mi?
12/22 anonim válasza:
Én tisztában vagyok vele, hogy velem van a baj és se ribizli nem vagyok, se a szőke herceget nem várom. Ami miatt pedig nem kellek, azon nem nagyon tudok változtatni.
13/22 A kérdező kommentje:
Hát szerintem nem az 'elektronikai cikkek' topicba írtam..tehát ja itt közel mindenki párt keres..ismerkedés..szerintem jó helyre kattintottam, csak sokan nincsenek tisztába se saját magukkal se a körülöttük lévő világgal. És ez zavar, és mivel itt lehet véleményt írni hát írok :) Ha ez zavar Téged, akkor ne reagálj rá..
2014. máj. 2. 21:40
14/22 A kérdező kommentje:
11-esnek szántam ! :)
2014. máj. 2. 21:45
15/22 anonim válasza:
Te kérdező, te most fiú vagy vagy lány és hetero vagy homokos?
16/22 A kérdező kommentje:
Lány és hetero..csak mert ezőleg olyan mondatot írtam, amit sok fiútól hallottam már..nem jelenti azt, hogy fiú vagyok. Bocsi, ha nem volt világos..ugyanúgy lányra is igaz lehet! ( Nem fogyókúrázok, mert nincs elég kitartásom, és nem fogok tetszeni a FIÚKNAK ) :)
2014. máj. 2. 21:50
17/22 anonim válasza:
Ok, így már tiszta.
Amúgy szar a hozzáállásod. Én férfiként nemrég döntöttem el, hogy fogyni fogok és fegyelmezetten betartok mindent szabályt, amit kijelöltem. Eddig 12kg mínusz és sokkal jobban is érzem magam.
Hamarosan kezdem a tömegelést, ami ugyancsak nagy fegyelmet és kitartást igényel.
Mindössze annyit kell tenned, hogy egyszer kimondod magadnak hangosan, hogy mit akarsz és kitartasz, semmi több.
18/22 A kérdező kommentje:
De látod, itt vagy akkor Te mint élő példa! Kigondoltál valamit és megcsinálod, teszel valamit azért amit meg szeretnél kapni. Tudod mi volt a rossz és min kellett változtatnod. Gratulálok az eddig elért fogyásodhoz! ;) csak így tovább!
2014. máj. 2. 22:01
19/22 anonim válasza:
De ez tök igaz, viszont a maradék 10% aki megtalálhatná az arany középutat belefáradt a sok szélsőségbe és nem ír... Így történik meg, hogy senki nem találja a közös vonalat senkivel sem és mindenki a másikat hibáztatja...
20/22 anonim válasza:
Gyere, én megháglak (ha bejössz). Kellőképpen tisztességtelen ajánlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!