Az itt levők 90%-a jó pasinak/nőnek tartja magát, de legalábbis elfogadhatónak és nem érti miért nincs párja. és sír. Abba nem gondoltatok bele, hogy tényleg veletek is lehet valami baj?
Figyelt kérdés
nem akarok senkit megbántani..nekem sincs pasim, mert túlságosan rossz jellem vagyok. Ezt tudom, de itt fiúk vagy túl nyálasak vagytok vagy túl bunkók..lányok ti vagy a szőke hercegre vártok..vagy nagyon ribizlik vagytok..Így nincs esélyünk megtalálni a közös vonalat..vagy nem így gondoljátok2014. máj. 2. 21:12
1/22 anonim válasza:
Nézd már, egy gondolkodó lány van a nevezőben...
2/22 anonim válasza:
Vannak itt normális és értékes emberek is, csak ki kell szűrni őket.
3/22 anonim válasza:
Minden bizonnyal te a maradék 10%-ba sorolod magad.
4/22 anonim válasza:
És azt tudod-e, hogy miért vannak a túl nyálasak és a túl bunkók?
Azért vannak a túl bunkók, mert csak így lehet érvényesülni. A túl nyálasok pedig erre még nem jöttek rá.
5/22 Einsteinke válasza:
Ahj, nem szeretem, ha egy lány gondolkodik :(
7/22 anonim válasza:
Te pedig az a 90% közé tartozol, aki a 10%-ba sorolja magát!
8/22 anonim válasza:
Nekem nincs nőm de nem is szoktam panaszkodni miatta... :D
9/22 anonim válasza:
Én rossz pasinak tartom magam és értem és tudom is miért nincs párom. :D
10/22 A kérdező kommentje:
Nem tudok saját magamról véleményt alkotni, mert saját magával szemben úgyis elfogult mindenki..még ha nem is ismeri be! ( pl. nem fogyózom, mert nincs erőm hozzá..de nem baj, mert úgyse tetszenék a lányoknak..nem baj, hogy gyenge jellem vagyok) És nem sírok, hogy milyen szerencsétlen vagyok mert nincs párkapcsolatom, pedig már 25 éves vagyok ..:)
2014. máj. 2. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!