Fiúk, szerintetek 173 cm magas egy lánynak?
Figyelt kérdés
Szeretek magassarkút hordani, viszont néha kellemetlenül érzem magam, mert sokszor magasabb vagyok a srácoknál. Méretben mindig hasonló fiúval jártam (aki mellett lehetett platformos cipőt húzni), de párszor ők is mondták, hogy jobban szeretnék, ha pici kis "szeretgethető" lennék.2014. ápr. 29. 22:17
11/15 anonim válasza:
174 cm vagyok, húgom 180 cm. Szerintem ez a magaság átlagos, habár azért megesik többször mikor alacsonynak érzem magam. Van amikor én is kellemetlenül érzem magam alacsony srácok mellett, de ha észjátszó majmok, akkor annyira élvezem hogy... Keress egy mondjuk 186 cm-es fiút, neki "pici kis "szeretgethető"" lennél.
12/15 anonim válasza:
Nem hiszem. :) Bár nézőpont kérdése. Szerintem nem sokkal vagyok magasabb nálad, de nem zavarna, hogy ekkora vagy. A volt barátnőm is kb ekkora volt és egyáltalán nem jelentett gondot. Vízszintesben meg teljesen mindegy.
26/F
13/15 viktoröcsi válasza:
Én 12/kb171-2/f de én még bőven leszek magasabb és eszt se ved ajálkozásnak csak azért mondom hogy ne érezd aszt hogy nagyon magas vagy.
14/15 anonim válasza:
Dehogy :) sok hozzám hasonló 2m körüli fiunak még lehet hogy alcsony is lennél :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!