Mivel magas és helyes pasi vagyok, igy megtörténik gyakrabban hogy tetszek valami idegen lánynak de a hapsi akivel van az elkezd engem undoritóan mocskolni. Lehet ez ellen tenni valamit?
Figyelt kérdés
Most már azt se tehetem hogy ne menjek ki a házból, vagy zsákot huzzak a fejemre, hogy ne vegyen észre semmi nő sem....2013. nov. 25. 10:24
1/10 anonim válasza:
Légy egosita és sz*rd le...
Ez kb olyan hogy aki ronda az ne menjen ki, mert megnézik?
Amúgy meg nem tehetsz róla... a lány nézett meg és nem te őt... Azt hogy a csávó paraszt nem a te hibád...
3/10 anonim válasza:
Nem rád haragszik igazán hanem a nőjére de rád vetíti ki mert őt még meg akarja dugni párszor meg különben is te vagy a kiváltó ok, te vagy ott.
És bocs, ha most ez durván fog hangzani de nem tudlak sajnálni, gondolom nem szenvedsz hiányt nők terén tehát van mivel vigasztalódnod.
4/10 A kérdező kommentje:
Srácok, ha én verekedni kezdek minden nagypofájuval az utcán én fogok sitten üllni az tuti.
2013. nov. 25. 10:29
5/10 A kérdező kommentje:
Nem, nincs barátnőm, de ez már más téma és hosszú történet. Máskülönben nem is akarom senki sajnálatát, de ez a mocsok viselkedés nagyon zavaró. Én nem ártottam semmit annak a csávónak, meg nem is szemeztem a csajával.
2013. nov. 25. 10:31
7/10 A kérdező kommentje:
Én meg azt nem értem egyeseket hogy nem zavar... ha idegenek szapulják az utcán...
2013. nov. 25. 10:34
8/10 anonim válasza:
egyszerűen féltékeny hogy jobban nézel ki:D
gyerekes viselkedés az ilyen,ne foglalkozz velük
9/10 anonim válasza:
Tudom,hogy azért írtad ki a kérdést,hogy rádcuppanjanak a csajok! :)
10/10 A kérdező kommentje:
Rosszul tudod, nem szoktam online ismerkedni.
2013. nov. 25. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!