Szerintetek mit jelenthet ez az álom? Ma hajnalban álmomban egy számomra idegen, de helyes férfi barátkozni kezdett velem. Aztán egy lendülettel megcsókolt, bár egy kicsit szabadkozott utána.
Figyelt kérdés
Aztán elvitt a lakására, ahol elég nagy belmagasságú mennyezet volt, egy félig elkészült előszoba-fürdőszobával, és egy nagy gardróbszekrényt láttam, amiből kivett kisgyerek ruhákat nekem megmutatni.Éreztem, h. belémszeretett, bár tudta, h. nekem családom van. (őt a barátnője otthagyta vmiért)Kíváncsi voltam mi sül ki az egészből, nem tűnt veszélyesnek, de azért igyekeztem óvatos lenni.2013. jún. 20. 08:06
1/3 anonim válasza:
Ez egy figyelmeztetés arra, hogy készülődik benned egy betegség, amit a családod miatt nem akarsz tudomásul venni, és elhanyagolod, mert nem tűnik veszélyesnek. Azért tényleg légy óvatos, figyelj az egészségedre!
2/3 anonim válasza:
A lelked mélyén ki vagy éhezve egy új szexuális kapcsolatra.
3/3 A kérdező kommentje:
Kapaszkodjatok meg, a helyzet 4 hónap múlva valósággá vált!!! Ezt az álmot már rég el is felejtettem, lehet, h. egy ún.jóslóálom volt? Mindenesetre a szituáció ugyanígy megtörtént!!!! (Annyi különbséggel, h. ő hagyta ott a feleségét,mert elege lett belőle..)Lett belőle egy 3 hónapig tartó szenvedélyes kapcsolat, de ez most kötélen egyensúlyozik, mert nekem is családom van, és fél a lebukásveszélytől...
2014. márc. 7. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!