Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Jól gondolom, hogy csak azért...

Jól gondolom, hogy csak azért nem sok lánynak jöttem be tudomásom szerint, mert alacsony, törékeny fiú vagyok? Ha nagy súlyú vagy magas lennék már sokkal több lány tepernek a lábaim előtt?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 14:16
 1/9 anonim ***** válasza:
A magas vékony fiúkat utálják.
2014. ápr. 12. 14:19
 2/9 anonim ***** válasza:
1-es, meg az alacsony kövéreket, meg a magas kövéreket, meg az alacsony vékonyakat. Egyszóval mindenkit, aki már több mint 4-5 centivel magasabb náluk(legalábbis az átlag), és nincs jó kondícióban.
2014. ápr. 12. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:
A kérédésedből süt az önbizalomhiány, szerintem ez az igazi ok, nem a külső adottság
2014. ápr. 12. 14:21
 4/9 anonim válasza:
Én magas és nagy súlyú fiú vagyok,még sem hever senki a lábaim előtt.Merj odamenni hozzájuk és jól eladni magadat,igazából ez a lényeges.
2014. ápr. 12. 14:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, azért. Alacsony fiú egy lánynak se kell, legfeljebb ha baromi jóképű vagy gazdag.
2014. ápr. 12. 15:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha azt várod, hogy a lányok teperjenek, és ott fetrengjenek a lábaid előtt, hálát adva az égnek, hogy rád nézhetnek egyáltalán, akkor szerintem az a gond. A lányok többségében nem tepernek senkiért, akár tetszik nekik, akár nem. Vagy csak én vagyok rossz társaságban. Kezdeményezz, és akkor meglátod, van-e remény a továbbiakban.
2014. ápr. 12. 15:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy hiába teperek én, mindig lekoptatnak, a külsőmmel van bajuk, érzem és tudom.
2014. ápr. 12. 15:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem csak is a vékony srácok jönnek be! :) 19/L
2014. ápr. 12. 15:34
 9/9 anonim ***** válasza:

A férfi logika..

Én nem vagyok magas (160 cm), és semmi bajom az alacsony férfiakkal. Jó, azért olyan 165 centi legyen. Tudod, ha zavar a súlyod, akkor kondizhatnál, mert a nagyon alacsony és nagyon vékony párosítás tényleg nem olyan férfias, de ez ellen tehetsz.

Amúgy meg ha olyan a kisugárzásod, a kutyát sem fogja érdekelni, hogy hány centi vagy.

2014. ápr. 13. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!