Jól gondolom, hogy csak azért nem sok lánynak jöttem be tudomásom szerint, mert alacsony, törékeny fiú vagyok? Ha nagy súlyú vagy magas lennék már sokkal több lány tepernek a lábaim előtt?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 14:16
2/9 anonim válasza:
1-es, meg az alacsony kövéreket, meg a magas kövéreket, meg az alacsony vékonyakat. Egyszóval mindenkit, aki már több mint 4-5 centivel magasabb náluk(legalábbis az átlag), és nincs jó kondícióban.
3/9 anonim válasza:
A kérédésedből süt az önbizalomhiány, szerintem ez az igazi ok, nem a külső adottság
4/9 anonim válasza:
Én magas és nagy súlyú fiú vagyok,még sem hever senki a lábaim előtt.Merj odamenni hozzájuk és jól eladni magadat,igazából ez a lényeges.
5/9 anonim válasza:
Igen, azért. Alacsony fiú egy lánynak se kell, legfeljebb ha baromi jóképű vagy gazdag.
6/9 anonim válasza:
Ha azt várod, hogy a lányok teperjenek, és ott fetrengjenek a lábaid előtt, hálát adva az égnek, hogy rád nézhetnek egyáltalán, akkor szerintem az a gond. A lányok többségében nem tepernek senkiért, akár tetszik nekik, akár nem. Vagy csak én vagyok rossz társaságban. Kezdeményezz, és akkor meglátod, van-e remény a továbbiakban.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy hiába teperek én, mindig lekoptatnak, a külsőmmel van bajuk, érzem és tudom.
2014. ápr. 12. 15:15
8/9 anonim válasza:
Nekem csak is a vékony srácok jönnek be! :) 19/L
9/9 anonim válasza:
A férfi logika..
Én nem vagyok magas (160 cm), és semmi bajom az alacsony férfiakkal. Jó, azért olyan 165 centi legyen. Tudod, ha zavar a súlyod, akkor kondizhatnál, mert a nagyon alacsony és nagyon vékony párosítás tényleg nem olyan férfias, de ez ellen tehetsz.
Amúgy meg ha olyan a kisugárzásod, a kutyát sem fogja érdekelni, hogy hány centi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!