170 centis pasi átlagosan magas? Akkor miért hivatkoznak rám úgy mindenütt, hogy alacsony vagyok?
Ez teljesen átlagos magasság, se nem alacsony, se nem magas, bár közelebb van az alacsonyhoz. Az alacsony valahol ez alatt van, mivel sokan még a 170 cm-t sem érik el, de aki igazán magasnak mondható, az 180 cm-nél kezdődik, akik meg már "égimeszelők", ők 190 cm-nél is magasabbak.:)
Amúgy a magasság egymagában nem jelent semmit az ismerkedésnél, ha külsőre-belsőre egyébként normális vagy és szimpatikus az adott lánynál, akkor teljesen mindegy a magasság. A párom, akivel évek óta együtt vagyok, ő még akkora sincs, mint te, mégis jó megvagyunk és meg is voltunk mindig, nem sokáig tartott magába bolondítania.:)
"Mert ez alacsony, a lányok számára pedig túl alacsony. Még egy 150 centis lány se jön össze 175-nél alacsonyabb pasival, legfeljebb ha az nagyon jóképű."
Egy korábbi válaszoló vagyok. 160 cm magas vagyok, a férjem pedig 167 cm körül van. Ja, és 8 éve vagyunk együtt. Szóval miről beszélsz te??? És nem mondhatnám, hogy olyan nagyon jóképű, nem is volt elvárás nálam sosem, hogy nagyon jóképű legyen. Elég, ha nekem tetszett külsőre és a személyisége is megfogott.
Mellesleg annak idején volt egy barátom, aki 193 cm magas volt. Hát...elég viccesen törpe voltam mellette.:) Szóval nem baj, ha nem olyan magas a pasi.:)
És a legtöbb, normális lánynak, ha magasság szempontjából van is elvárása, akkor az max. annyi, hogy ne legyen alacsonyabb nála. De egyébként egy normális lánynak, akinek az ember számít és nem csak a külsőségek, akkor egyáltalán nem számít a magasság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!