170 centis pasi átlagosan magas? Akkor miért hivatkoznak rám úgy mindenütt, hogy alacsony vagyok?
"Annyi ehhez hasonlót olvastam már itt gyk-n... a gond csak az, h sehol máshol nem hallottam ilyesmiről."
Talán mert nem csak otthon a gép előtt kellene ülni, meg egész nap a gyakorit böngészni, hanem ki kéne menni a való világba, ahol látnál számos példát arra, hogy bizony sok pasi van, aki 170 cm-es vagy alacsonyabb és mégis van barátnőjük!
"#11 Képzeld, ki szoktam menni a való világba is, mégsem láttam még soha ilyen alacsony embert barátnővel. Mondjuk sztem te se, csak szimplán hazudsz."
Normális vagy te?
Akár hiszed, akár nem, 160 cm magas vagyok, a férjem pedig 167 cm magas. És köszi, jól vagyunk.
És amit te írsz, az a világ legnagyobb hülyesége, hogy aki nem magasabb, mint 170 cm, annak nincs párkapcsolata! Amúgy savanyú a szőlő, mi? Egyedül vagy és irigykedsz!:)
"jó, basszus nekem is vannak mindig nőim, de azért mégiscsak kevesebb küszködés lenne csajt találni, ha magas lennék."
Aszongya kevesebb küszködés lenne. Ember, én 187 cm vagyok (77 kiló) és 27 éves fejjel 1 barátnőm volt, aminek idestova 7 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!