Fiúk, szerintetek 173 cm magas egy lánynak?
Figyelt kérdés
Szeretek magassarkút hordani, viszont néha kellemetlenül érzem magam, mert sokszor magasabb vagyok a srácoknál. Méretben mindig hasonló fiúval jártam (aki mellett lehetett platformos cipőt húzni), de párszor ők is mondták, hogy jobban szeretnék, ha pici kis "szeretgethető" lennék.2014. ápr. 29. 22:17
1/15 anonim válasza:
175 alatti nővel sosem álltam le. Még alacsony is vagy nekem.
3/15 anonim válasza:
Bőven jó.:) főleg ha szép hosszu combjaid vannak.;) nemtudom hogy nézel ki,de szépvagy.;D
14/176cm/F
5/15 anonim válasza:
Én kb. 190 centi vagyok, szóval nekem nem lenne akadály. (Ez nem tekintendő ajánlkozásnak!)
6/15 anonim válasza:
Én még nálad is magasabb vagyok, bár nem sokkal 175.5 és én is néha szeretek magasat felvenni, ilyenkor általában egészen jól kilátok a tömegből:D
Hát mi nem azok leszünk, akiket babusgatni lehet, hacsaknem 2 méter közeli a srác.
De egyébként amiért szeretem, hogy magas vagyok, azok a rövidnacik nyáron, főleg ha még le is vagyok barnulva.
7/15 anonim válasza:
179-180 vagyok. Pont ideális vagy. Ne aggódj.
10/15 anonim válasza:
Olyan magas vagy, hogy modell is lehetnél! Minden viszonyítás kérdése, nekem magas vagy, mivel én 166 centi vagyok 24 éves férfi létemre ( bár engem sose zavart, ha nálam magasabb a barátnőm ), de aki 185-190 centi annak meg pont jó. Ebben a világban minden viszonylagos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!