Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk szerintetek mi a logika...

Fiúk szerintetek mi a logika ebben?

Figyelt kérdés
Egy srác elkérte a telefonszámom múlt hét csütörtökön és azóta nem hív...-.-" Ennek így mi értelme volt? Mennyi idő kell nektek mire összeszeditek a bátorságot és felhívjátok a kiszemelt nőt? :)

2014. ápr. 28. 08:55
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Vagy több vasat tartott a tűzben vagy megcsalta a barátnőjét -.-" a konklúzióm ugyanaz....:/ :(
2014. ápr. 28. 18:07
 22/30 anonim ***** válasza:

Leirni az egesz ferfi nemet (plane az emberiseget) egy ilyen ugy miatt, kb olyan, mint mikor mi nok kikerjuk, h ne r.ib.ancozzanak le minden csajt egy par miatt...

Nem hiszem, h egyedul vagyok vele, de engem peldaul ugy csalt meg az exem, h lovesem nem volt rola, csak szakitas utan tudtam meg, mastol. Mas, egyeb dolgokkal is nagyon durvan megalazott, megsem utalom a ferfiakat. Ot sem, csak lenezem.

Ez meg csak randi lett volna, gondolom,szoval boven jol jartal, h most rajottel. Az enyem 3 evig csinalt hulyet belolem, megis imadom a pasikat. :D

2014. ápr. 28. 19:37
 23/30 A kérdező kommentje:
Utolsó ne érts félre...nem leírtam a férfi nemet v ilyesmi, hanem csak elkeseredtem kicsit...:/ az emberiség pedig ettől függetlenül is zuhan lefele a lejtőn (mármint ami az erkölcsöt illeti) eddig csak ilyenekkel volt dolgom és igen ismerős a te eseted is, csak velem egy évig csinálta ezt az ex -.-" mindezektől függetlenül persze szeretnék randizni meg minden és örülök, h ez most derült ki, csak szoktak lenni ilyen gyenge pillanataim...és ez egy ilyen volt...még túl friss a dolog...csak reménykedni tudok benne, h végre rám talál már a számomra megfelelő (normális) pasi...
2014. ápr. 28. 20:46
 24/30 anonim ***** válasza:

Megertelek, es sajnalom, h (ismet) csalodnod kellett.

Igazad van egyebkent, foleg, amit az emberisegrol mondtal.

Csak valahol szeretnem azt hinni, h vannak meg (mindket nemben) jo emberek.

2014. ápr. 28. 21:09
 25/30 A kérdező kommentje:
Ezzel én is így vagyok...a hitünket sohase veszítsük el ;) minden jót neked és most már csak pozitív tapasztalatokat kívánok ;) figyeld meg, h a legjobb fog ránk találni (hisz ennyi szenvedés után, már csak valami hihetetlenül jó dolog történhet velünk...és jön a bódottááág :D ;)
2014. ápr. 28. 21:24
 26/30 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? Minden hátsó szándék nélkül kérdezem.
2014. ápr. 28. 21:47
 27/30 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy, koszonom es hasonlo jokat Neked is!:)

Csak az a baj, ha az emlitett pasi elott is ezt gondoltam... :DDD Es lam mi lett belole. :DDD

2014. ápr. 28. 22:01
 28/30 A kérdező kommentje:

26-os Elhiszem, h hátsó szándék nélkül, de azért csak valamilyen szándékkal...:P kifejtenéd? :D 23 éves vagyok egyébként...

27-es Köszi :) az a poén, h nálam is ez van...mindig azt hiszem, h ez most más lesz stb...aztán megint ugyanaz a nóta xD -.-" DE itt is lesz majd egy kivétel neked is és nekem is :) csak ki kell várni ;)

2014. ápr. 29. 06:56
 29/30 anonim válasza:

A 7-eske vagyok!

23 éves..... de szép kor!!!!

Ha fiatalabb lennék, és nem 43-éves gyerekes apuka, akkor elkérném a számod, és fel is hívnálak. :)

Mondjuk elkérni így is el tudom, de ha felhívlak az asszony megöl!!!

Így csak azt kívánom találd meg az igazit és légy boldog.

2014. ápr. 29. 11:33
 30/30 A kérdező kommentje:
Naháát köszönöm szépen :) Nagyon kedves vagy...(amúgy se adnám oda ebben a felállásban a számomat több okból sem, de egy házasságnak v kapcsolatnak sem szeretnék lenni az elrontója...) Így hát én meg azt kívánom, h boldogan öregedjetek meg egymás mellett és maradj mindig hűséges a feleségedhez! ;)
2014. ápr. 29. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!