Fiúk szerintetek mi a logika ebben?
Köszi a válaszokat! :) 8-as háát igen....de egyébként pont az is tetszett benne, h tudja, h mit akar...és nagyon nem tűnt nyuszinak, épp ellenkezőleg...ezért nem értem most ezt a helyzetet :/ egyébként én 23, ő 25...szerintem várok még 1-2 napot aztán írok neki, h él-e még :D de így már nem igazán akarok tőle semmit...lassan elveszi a kedvem az egésztől...
10-es ez a labdás dolog csak arra jó, h azért ne legyen egyoldalú a dolog...én még úgy vagyok vele, h az első lépéseket a pasi tegye meg (persze közben segítem és biztatom ha kell, de én nem megyek utána...)
En lany vagyok ugyan, de velem elofordult, h megadta egy srac a szamat, h majd irjak/hivjam, de mindenestol elhagytam... Probaltam kideriteni ujra, de nem sikerult.
(O kerte az enyemet, de uj telcsim volt, nem tudtam a szamom, igy adta az ovet. )
Viberen az mas, bocsi, most lattam. Szoval mashogy is kapcsolatban vagytok. Ez velem az utcan esett meg.
Ezt nem vagom. De egyesnek lehet igaza, tobb vasat tart a tuzben.
Elkerte a szamod viberen?De ott csak akkor tud irni ha mar tudja a szamod nem?A viberen teloszam alapjan irnak egymasnak nem?
Ez csak nekem esett le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!