Női logika. aki érti kérem segítsen (? )
Adott egy lány és egy fiú, akik szemezgetnek egymással. Majd a fiú az egyik buliban oda megy a lányhoz és táncolnak és a lány láthatóan jól is érzi magát. Majd a következő héten ismét szemezgetnek, a fiú megerőszakolja magát és odamegy a lányhoz kezdeményezni, a lány pedig azt mondja, hogy nem emlékszik rá és nem is ismeri.
Talán csak játszott velem és nem is akar semmit vagy miért tette ezt ? :/
19/F
jah.. igen, a fiú én vagyok, ha valakinek nem esett volna le. :)
Szóval akkor nem sok esélyem van nála ? :(
Bocs haver,de:
1) Így palástolja hogy nem tetszel neki/van pasija
2) Ha ennyire elfelejtett akkor semmi hatásod nincs rá..
Mennyire volt piás? Én biztosan furcsállottam volna, és elmagyaráztam volna, hogy a múlt hétvégén azért nem úgy tűnt.. vagy az én agyammal van a baj, de ezt kétlem. A lényeg, hogy mosolyogva bizonygatom neki. Ez eléggé furcsa, egy hét telt el. Te ennyiben hagytad?
24
igen, annyiban hagytam sajnos, mert ő aztán elviharzott én pedig aztán nem írtam neki mert kissé "összetörtem" (sok mindent számításba vettem, de ezt egyáltalán nem.)
De ha tényleg nem jövök be neki, akkor miért szemezik még mindig velem ??
Köszönöm a gyors válaszokat ! :)
igen, a buli után bejelöltem facen, de élőben szerettem volna vele elsőként beszélni, én már csak ilyen régi módi vagyok :)
Aztán a "pofon" után olyan dühös lettem h letöröltem face-ről, mert el szerettem volna felejteni, de elég nehezen megy, mert gyönyörű lány. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!