Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek? Valaki segítsen!

Mit tegyek? Valaki segítsen!

Figyelt kérdés

sziasztok. az a helyzet hogy mozgáskorlátozott

vagyok és ezt egyrenehezebben fogadom el így

tini korban. mindenem megvan: rengetegen

szeretnek, sohasem bántanak, vannak

barátaim akikre bármikor számíthatok de

mégis boldogtalan vagyok. úgy érzem soha

nem lesz egy fiú se aki majd igazán szeret

pont a lábam miatt.. többször is próbáltam

öngyilkos lenni, nem önsajnálatból és nem is

figyelem felkeltésből, de mindig rámtaláltak.

úgy érzem sohasem lesz esélyem a

boldogságra.. most 16 éves vagyok és

nagyjából két éve érzek így. először csak

esténként szomorkodtam de ez csak egyre

rosszabb lett. mostanra már úgy érzem nem

vagyok önmagam.nem vagyok boldog és

nemtudok tisztaszívből örülni semminek.

elkell játszanom hogy jó kedvem van pedig

legszivesebben egésznap csak sírnék... el

akartam menni pszichológushoz de anyukám

azt mondta akkor bezárnának. mit tegyek?:(

2013. okt. 30. 23:01
 1/10 anonim ***** válasza:
én csak azt tudom mit ne tegyél és az az h ne legyél öngyilkos
2013. okt. 30. 23:03
 2/10 anonim ***** válasza:

Miért zárnának be, ha elmész pszichológushoz? Ez hülyeség. Menj el nyugodtan, remélem fog segíteni, senki nem akar majd téged bezárni sehová.

Amúgy közveszélyes szellemi fogyatékost pszichiáter javaslatára bíróság ítélhet kényszer-gyógykezelésre, de te nem vagy az, meg te pszichológushoz mész majd, nem pszichiáterhez.

2013. okt. 30. 23:04
 3/10 anonim ***** válasza:

Pedig lehet, hogy az kéne. Igen, nehéz a dolgod és igen, nagyon megterhelő a helyzetet. Valószínűleg még csak elképzelni sem tudom, hogy mennyire... DE! Ez nem ok arra, hogy megöld magad! Hidd el, még ha hihetetlenül is hangzik, de így is lehet teljes életet élni. Hány, de hány olyat láttam már, hogy mozgáskorlátozott, vagy egyéb módon sérült emberek boldog életet éltek, sőt párjuk is volt, a nem hétköznapi létül ellenére is.

Sose add fel, mert onnét, ahova mennél, nincs visszaút!

Ki tudja, talán egy napon, amikor ÉPP nem számítanál rá, talán még párt is találsz, aki elfogad így. Persze az is lehet, hogy nem. De nem lehet kizárni a lehetőséget. Csak sose legyél besavanyodott, életunt személy, mert akkor csak elüldözöl magad mellől mindenkit és azoknak okozol fájdalmat, akiknek fontos vagy.

Azt hiszem jól teszed, ha elmélkedsz ezen egy picit. Ártani nem fog.

22/F

2013. okt. 30. 23:05
 4/10 zotanbro ***** válasza:
menj el piciológiára . nem hinnem hogy bezarnak...és még veletlen se legyel ongyilko s. probalj meg beszelni a legjobb bnoddel vagy vmelyil szeretteddel az erzeseidrol.
2013. okt. 30. 23:06
 5/10 anonim válasza:
elöszőr is nagyon sajnalom..es ne legyél.öngyilkos..tudom hogy szar...vagyis el tudom képzelni...de gondolj a szep dolgokra :) vannak barataid akik segitenek neked es felviditanak :) ha vmikor szomoru vagy ink irj nekem es megnyugtatlak de ne bántsd magad...nem te tehetsz rola...légy erös<3
2013. okt. 30. 23:08
 6/10 anonim ***** válasza:
dejó! nekem mindkét lábam tökéletes állapotban van,mégis mindenki lesz*r
2013. okt. 30. 23:10
 7/10 anonim ***** válasza:

volt osztálytárs kerekesszékes

most végzett egyetemen

tavaly volt esküvője nem kerekesszékes fiúval

egyetemen ismerte meg

bármi lehet még tehát

2013. okt. 30. 23:13
 8/10 könny17 válasza:
Szia! Én ismerek egy 21 éves leányt, aki ugyan úgy mozgás sérült mint te. Ő agyhártya gyulladás miatt lett mozgás sérült. És Nem rég ismertem még csak meg, de jó fej, kedves aranyos. Ő nem fordult be, írta h 12 éves korág nehezen fogadta el a helyzetét, de azóta jól van, volt néhány fiúja is. Annak ellenére, hogy tolószékes. Vidám alkat a csaj, és örül a kis dolgoknak. És engem ő ébresztet rá arra, hogy mindig lehet rosszabb, és néha az ember erről elfeledkezik, és olyan miatt sír ami másoknak csak kis probléma lenne, szóval ezzel azt akarom mondani, ha nagyon szarul érzed magad, gondolj arra, hogy lehet rosszabb is! ÉS hidd el, lesz olyan aki megkedvel és meg szeret majd! :)
2013. okt. 30. 23:16
 9/10 A kérdező kommentje:

én nem vagyok kerekes székes, tudok járni és anyukám mindig ezzel vígasztal, hogy lehetne rosszabb is, de én csak arra tudok gondolni hogy lehetne jobb is.

hogy mi lenne ha.. es nem értem miért én vagyok ez az egy a sok közül..

2013. okt. 30. 23:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem csak te vagy az egyetlen. Sokan járnak a Te cipődben is, sőt, sokkal rosszabban is.

Őszintén mondom: ha megismernék egy lányt és szeretném és jól meglennék vele és minden klappolna, de ennyi baja lenne, hát halál komolyan mondom: nem tartana vissza tőle egyáltalán. Még az sem, ha kerekesszékes lenne, ami pedig még nagyobb nehézség.

Ha még járni is tudsz, akkor meg aztán...

Amúgy múltkor épp a fővárosba utaztam és láttam egy sánta lányt. Azon kívül, hogy sántán ment, bottal, teljesen szép lány volt. Elgondolkodtam rajta, hogy nehéz lehet neki. De azért csodáltam, hogy ennek ellenére egész vonzónak találtam. :)

2013. okt. 30. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!