Mit tegyek? Valaki segítsen!
sziasztok. az a helyzet hogy mozgáskorlátozott
vagyok és ezt egyrenehezebben fogadom el így
tini korban. mindenem megvan: rengetegen
szeretnek, sohasem bántanak, vannak
barátaim akikre bármikor számíthatok de
mégis boldogtalan vagyok. úgy érzem soha
nem lesz egy fiú se aki majd igazán szeret
pont a lábam miatt.. többször is próbáltam
öngyilkos lenni, nem önsajnálatból és nem is
figyelem felkeltésből, de mindig rámtaláltak.
úgy érzem sohasem lesz esélyem a
boldogságra.. most 16 éves vagyok és
nagyjából két éve érzek így. először csak
esténként szomorkodtam de ez csak egyre
rosszabb lett. mostanra már úgy érzem nem
vagyok önmagam.nem vagyok boldog és
nemtudok tisztaszívből örülni semminek.
elkell játszanom hogy jó kedvem van pedig
legszivesebben egésznap csak sírnék... el
akartam menni pszichológushoz de anyukám
azt mondta akkor bezárnának. mit tegyek?:(
Miért zárnának be, ha elmész pszichológushoz? Ez hülyeség. Menj el nyugodtan, remélem fog segíteni, senki nem akar majd téged bezárni sehová.
Amúgy közveszélyes szellemi fogyatékost pszichiáter javaslatára bíróság ítélhet kényszer-gyógykezelésre, de te nem vagy az, meg te pszichológushoz mész majd, nem pszichiáterhez.
Pedig lehet, hogy az kéne. Igen, nehéz a dolgod és igen, nagyon megterhelő a helyzetet. Valószínűleg még csak elképzelni sem tudom, hogy mennyire... DE! Ez nem ok arra, hogy megöld magad! Hidd el, még ha hihetetlenül is hangzik, de így is lehet teljes életet élni. Hány, de hány olyat láttam már, hogy mozgáskorlátozott, vagy egyéb módon sérült emberek boldog életet éltek, sőt párjuk is volt, a nem hétköznapi létül ellenére is.
Sose add fel, mert onnét, ahova mennél, nincs visszaút!
Ki tudja, talán egy napon, amikor ÉPP nem számítanál rá, talán még párt is találsz, aki elfogad így. Persze az is lehet, hogy nem. De nem lehet kizárni a lehetőséget. Csak sose legyél besavanyodott, életunt személy, mert akkor csak elüldözöl magad mellől mindenkit és azoknak okozol fájdalmat, akiknek fontos vagy.
Azt hiszem jól teszed, ha elmélkedsz ezen egy picit. Ártani nem fog.
22/F
volt osztálytárs kerekesszékes
most végzett egyetemen
tavaly volt esküvője nem kerekesszékes fiúval
egyetemen ismerte meg
bármi lehet még tehát
én nem vagyok kerekes székes, tudok járni és anyukám mindig ezzel vígasztal, hogy lehetne rosszabb is, de én csak arra tudok gondolni hogy lehetne jobb is.
hogy mi lenne ha.. es nem értem miért én vagyok ez az egy a sok közül..
Nem csak te vagy az egyetlen. Sokan járnak a Te cipődben is, sőt, sokkal rosszabban is.
Őszintén mondom: ha megismernék egy lányt és szeretném és jól meglennék vele és minden klappolna, de ennyi baja lenne, hát halál komolyan mondom: nem tartana vissza tőle egyáltalán. Még az sem, ha kerekesszékes lenne, ami pedig még nagyobb nehézség.
Ha még járni is tudsz, akkor meg aztán...
Amúgy múltkor épp a fővárosba utaztam és láttam egy sánta lányt. Azon kívül, hogy sántán ment, bottal, teljesen szép lány volt. Elgondolkodtam rajta, hogy nehéz lehet neki. De azért csodáltam, hogy ennek ellenére egész vonzónak találtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!